Gå til sidens indhold
05. maj 2022 Af Sabrine Mønsted

Perspektiv NU også som app

Download Perspektiv som app og få adgang til dit fagmagasin på mobiltelefon eller tablet.

perspektiv som app logo

Perspektivs redaktion har i samarbejde med det svenske firma Textalk udviklet en app til fagmagasinet Perspektiv for at gøre det endnu nemmere for dig at læse, genlæse og dele faglige artikler på farten.

Her har du altid adgang til den nyeste udgivelse af fagmagasinet samt alle arkivnumre af Perspektiv tilbage til og med 2017. Det digitale udviklingsprojekt skal ses som et ekstra tilbud til forbundets læsere, der fortsat vil modtage det trykte magasin i postkassen.

- I 2022 har vi satset på at styrke vores digitale univers, fordi alle undersøgelser viser, at vores medievaner ændrer sig, så vi er blevet vant til, at vi også kan læse nyheder og artikler digitalt. KI’s medlemmer skal også have gavn af de nyeste digitale muligheder i form af deres fagmagasin Perspektiv som en app. Samtidig skal det selvfølgelig fortsat være muligt at fordybe sig i det trykte fagmagasin, som vores læserundersøgelser viser, at mange medlemmer ser som en vigtig del af deres medlemskab og fortsat ønsker på print, siger ansvarshavende redaktør Anette Lerche.

Som medlem får du via Perspektivs nye app også adgang til medlemsuniverset Del Din Viden, hvor du finder artikler skrevet af fagfæller.

I appen kan du se og »bladre« i hele Perspektiv, herefter kan du klikke på den artikel, du vil læse, der så kommer frem i en læsevenlig udgave, hvor du selv kan vælge skriftstørrelse. I appen kan du også vælge at få læst artiklerne læst højt.  

Vi håber, Perspektivs app bliver et brugbart redskab og vil bringe fornøjelse og læseglæde. 

Appen kan du hente i App Store eller Google Play Store - eller scan QR-koden nedenfor (virker til Android og iOS).