Gå til sidens indhold
28. november 2022 Af Sabrine Mønsted

Digital overvågning på arbejdspladsen  

Sager om digital overvågning på arbejdspladser vækker allerede opsigt i USA, men kan det også blive virkelighed i Danmark? Den amerikanske professor og forfatter til bogen The Quantified Self in Precarity, Phoebe Moore holder gratis oplæg 8. februar i Politikens Hus.

Danske fagforeninger er blevet mere og mere opmærksomme på udviklingen og brug af digitale redskaber, der også kan overvåge vores arbejde. 

For er det kun en hjælp til dig selv, når en robot skøjter sig gennem dine mails og Outlook-kalender for at komme med gode råd? Eller er det starten på en øget overvågning af dig og din arbejdsplads?   

Den amerikanske professor og forfatter til bogen The Quantified Self in Precarity, Phoebe Moore, kommer til Danmark, og holder oplæg om fremtidens arbejdsmarked, og hvad der er på spil. Hendes oplæg følges op med en fiktiv retssag fra hjemmekontoret, hvor der sættes spot på en tid, hvor det ikke længere er den ansatte, der kigger på uret - men uret, der kigger på den ansatte. 

Kom med den 8. februar 2023 kl. 16-18 i PRESSEN, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V. Deltagelse er gratis, men tilmelding påkrævet på Politiken under "Er Fremtidens chef en algoritme?"