Urafstemning

Valg til Forbundet Kultur og Informations hovedbestyrelse

Gå til sidens indhold

Konference om digital dannelse

Konferencen med fokus på (folke)bibliotekerne som institutioner, der kan levere troværdig og verificeret information om alt mellem himmel og jord.

Den 6. december inviterer Biblioteksvagten til konferencen "Digital dannelse, kritisk tænkning og fake news: Sæt bibliotekernes kompetencer i spil i samfundet”.


Forbundet Kultur og Information, Danmarks Biblioteksforening og Referencefaggruppen er medarrangører af den spændende konference, hvor deltagerne kan høre oplæg af oplæg fra Lisbeth Knudsen, strategidirektør ved Altinget og Mandag Morgen; Christoffer Boserup Skov, filosof og forfatter; Tine Segel, formand for Forbundet Kultur og Information; Michel Steen-Hansen, direktør i Danmarks Biblioteksforening samt Pernille Schaltz, formand, Biblioteksvagten.

Som noget nyt introduceres prisen "Årets referencebibliotekar", der skal uddeles for første gang på konferencen. Fristen for at indsende forslag til prismodtagere er den 19. november. Se mere om konferencen og kriterier for indstilling af prismodtagere her.