Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold
16. juni 2021 Af Anette Lerche

Inspirationskatalog samler erfaringer og læring fra tiden med corona

Bibliotekssektoren har lært meget af den delvise nedlukning af samfundet under corona, hvor bibliotekerne har haft en stor rolle i forhold til at skabe online fællesskaber som en parallel til det fysiske mødested.

Bibliotekerne har under COVID-19 gjort erfaringer om at skabe online fællesskaber som erstatning for de fysiske. Arkivfoto Jakob Boserup

Hvilke erfaringer har tiden med COVID-19 givet os? Det spørgsmål har netværket Next Generation stillet og efterfølgende samlet en række caes og input, der skal gøre os klogere på, hvordan bibliotekernes medarbejdere agerede, da de skulle opfinde digitale og hybride løsninger.

Blandt andet har Forbundet Kultur og Informations formand Tine Segel bidraget med en artikel om, hvilke kompetencer, der har været relevante før, under og efter tiden med nedlukning som følge af COVID-19.

Kataloget giver et øjebliksbillede af, hvordan bibliotekerne har ageret under nedlukningen og er det første spadestik i forhold til at samle op på erfaringer, lære af erfaringerne og bringe videre ind den nye normale biblioteksvirkelighed.

Læs inspirationskataloget her