Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

2021

 • 13. oktober 2021 Jeg brænder for at gøre en forskel for medlemmerne

  Tillykke til formand for Forbundet Kultur og Information Tine Segel, der fylder 40 år den 13. oktober. Og kalder sit arbejde for verdens bedste.

  Læs mere
 • 07. oktober 2021 Det må du som bibliotek med brevafstemning

  På de biblioteker, hvor det er muligt at brevstemme under kommunalvalget, kan det være vanskeligt at vide, præcis hvad der er tilladt, når det kommer til ikke at udsætte borgerne for holdningsmæssig påvirkning.

  Læs mere
 • 06. oktober 2021 Hvad skal du kunne om fem år?

  Ny analyse under projektet Biblioteker i bevægelse kortlægger fremtidens kompetencebehov i folkebiblioteket. Værtskabs-, formidlings- og faciliteringskompetencer fremhæves som nogle af de vigtigste.

  Læs mere
 • 04. oktober 2021 Ny bog om datakontrol

  Hvordan får du kontrol over dit data? Og hvordan når vi frem til et datademokrati, hvor hverken staten eller virksomhederne kontrollerer vores data? Det ser en ny bog om datakontrol fra DataEthics på.

  Læs mere
 • 23. september 2021 De unge læser primært nyheder på de sociale medier

  De unge bruger sociale medier som indgang til nyheder på internettet i langt højere grad end andre aldersgrupper, viser en ny rapport fra Kulturministeriet.

  Læs mere
 • 22. september 2021 Orlaprisen er for vigtig til at lade den løbe ud i sandet

  Børnenes egen bogpris Orlaprisen blev ikke uddelt i 2020, da DR meddelte, at de ikke længere ønskede at stå for prisen. Nu overtager Aarhus Bibliotekerne projektledelsen.

  Læs mere
 • 20. september 2021 Levende fortællinger på biblioteket

  Flere biblioteker har valgt at give deres brugere adgang til at streame levende videofortællinger fra Fortælletid Bibliotek. For bibliotekar Louise Greiner på Albertslund Bibliotek er det at give brugerne adgang til levende fortællinger en naturlig forlængelse af at formidle fortællinger i bøger, film og spil.

  Læs mere
 • 15. september 2021 11 ugers øremærket barsel

  Dansk Arbejdsgiverforening og Fagbevægelsens Hovedorganisation har præsenteret en ny aftale, der giver 11 ugers øremærket barsel til faren. KI's formand kalder det et vigtigt skridt for ligestillingen, men understreger, at man skal huske andre familiemønstre.

  Læs mere