Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

2020

 • 18. december 2020 Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

  Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

  Læs mere
 • 16. december 2020 Relationer endnu vigtigere i krisetid

  Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

  Læs mere
 • 09. december 2020 Kulturaftryk på finanslov 2021

  Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

  Læs mere
 • 07. december 2020 NemID-svindlere udnyttede bibliotekers computere

  Flere hundrede danskere har fået stjålet deres NemID i en sag, hvor gerningsmændene har benyttet keyloggers og falske tastaturer på bibliotekers pc’er til at svindle.

  Læs mere
 • 26. november 2020 Uro i Birkerød er kommet på national dagsorden

  En gruppe utilpassede unge på Birkerød Bibliotek er blevet en brik i et nationalt politisk spil. Det er, ifølge bibliotekschef Maria Nielsen Westbrook, kommet ud af proportioner.

  Læs mere
 • 05. november 2020 Folkesundhed skal være alles ansvar

  Ny rapport fra Sundhedsstyrelsen viser markant social ulighed i folkesundheden og en stigning i kroniske sygdomme, derfor er Forbundet Kultur og Information medunderskriver af en politisk appel om en folkesundhedslov, der skal sikre, at sundhed tænkes langt bredere.

  Læs mere
 • 22. oktober 2020 Drenge: Lad os læse frivilligt

  Lad os læse bøger i skolen uden andet krav end at læse dem, lyder det fra en gruppe norske drenge, der giver deres ti bud på, hvad der generelt kan få drenge til at læse mere. Et godt skolebibliotek er et andet.

  Læs mere
 • 08. oktober 2020 Bibliotekarer 5. mest troværdige faggruppe

  Bibliotekarerne holder sig fortsat i top 5 over de mest troværdige faggrupper i Danmark, ifølge en analyse foretaget af Radius. Formand Tine Segel kalder det et skuldeklap og en klar anerkendelse af den forskel, bibliotekarer gør hver dag.

  Læs mere