Gå til sidens indhold
22. november 2018

BF taler fremtidens forskningsbiblioteker i Kulturministeriet

Den 21. november deltog BF's formand Tine Segel i et møde i Kulturministeriet sammen med formændene for HK Stat og Dansk Magisterforening. De gav input til den arbejdsgruppe, der er nedsat for at se på fremtidens forskningsbiblioteker.

I august 2018 sendte BF i et brev sine faglige input til den arbejdsgruppe, der i foråret 2018 blev nedsat for at se på fremtidens forskningsbiblioteker. Det blev fulgt op af et fælles brev med en række andre faglige organisationer, og onsdag den 21. november inviterede afdelingschef i Kulturministeriet og formand for arbejdsgruppen Steen Kyed BF’s formand Tine Segel, HK Stats formand Peter Raben og Dansk Magisterforenings formand Camilla Gregersen til møde. Her fik Tine Segel mulighed for at fremhæve BF’s faglige indspark til arbejdsgruppen samt understrege vigtigheden af medarbejderinddragelse i processen med at udvikle fremtidens forskningsbiblioteker.
- Det var et godt møde, hvor der blev lyttet til vores input. Nu færdiggør arbejdsgruppen sin analyse i løbet af december, og så er vi blevet inviteret med i den videre proces, siger Tine Segel efter mødet.

Se mere om BF’s input i denne artikel.

Se mere om arbejdsgruppen her.