Gå til sidens indhold

Stærk IT-profil/bibliotekar til Ballerup Bibliotekerne

Ansøgningsfrist 11. august: Ballerup bibliotek søger en ny kollega med en stærk IT-profil og lyst til at være med til at styrke og videreudvikle bibliotekernes position som nogle af kommunens mest benyttede kulturinstitutioner.

Du får ansvar for koordinering af drift, udvikling og vedligehold af bibliotekssystem (Cicero), lagersystem (IMS), hjemmeside (DDB CMS), nyhedsbreve (mailchimp) og storskærmsløsning (OS2Display) i samarbejde med kolleger, leverandører og kommunens IT-afdeling. Derudover bliver du backup på arbejdet med selvbetjeningsautomater (Redia), adgangssystem (Bibliotheca), publikumsmaskiner (OS2BorgerPC) og arbejdet med de administrative PC’ere, som en anden medarbejder har ansvaret for. Det meste arbejde foregår i teams som f.eks. redaktions- eller superbrugergruppen for bibliotekssystem og lagersystemet.

DIN PROFIL

Du er god til at se nye muligheder og er interesseret i nye løsninger inden for IT-området. Du er nysgerrig og interesseret i at arbejde for, at Ballerup Bibliotekerne har de helt rigtige IT-løsninger nu og i fremtiden.

Det er vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og at du kan lide at arbejde på tværs i en organisation med mange samarbejdspartnere i et travlt miljø.

Du trives i et job, hvor din hjælp og støtte gør en forskel for borgere og kolleger, og hvor du står klar til at løse problemerne, når systemerne driller eller IT-løsningerne går ned. Du fungerer godt i en afvekslende hverdag, hvor du den ene dag er i front og yder godt værtskab til bibliotekets brugere, og den næste dag arbejder med, hvordan vi kan sætte vores data i spil på nye måder.

Vi forventer, at du har en grundlæggende forståelse for IT-systemers opbygning og det er en fordel, hvis du er velfunderet i en biblioteksfaglighed. Vi forestiller os at du har en baggrund som cand.scient.bibl., bibliotekar, cand.it. eller lignende.

Dine arbejdsopgaver kræver overblik og godt humør. Du kan inspirere, prioritere og hjælpe dine kolleger, samtidig med at du griber nye opgaver og leverer resultater. På Ballerup Bibliotekerne er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, så hvis du ikke kender alle værktøjer eller faglige områder bliver du kompetenceudviklet.

VI SØGER EN KOLLEGA, DER

  • Har viden om og interesse for biblioteksudvikling og tænker altid over, hvordan man kan gøre tingene smartere
  • Er teknisk superbruger på bibliotekssystem og lagerstyringsystem
  • Løbende vedligeholder, opdaterer og installerer nye versioner, moduler og kilder i DDB CMS og storskærmsløsningen
  • Kan indgå i tæt samarbejde omkring opgaveløsningen i et bibliotek med et højt aktivitets- og ambitionsniveau
  • Holder af publikumsbetjening med fokus på borgerrelation
  • Er fortrolig med effektmåling og brugerstatistik på hjemmeside, Cicero, nyhedsbreve, besøgstællere mm.

Vi arbejder resultatorienteret og ønsker løbende at kunne udvikle på eksisterende og nye tilbud. Derfor skal du kunne anvende effektmåling som værktøj. Det er en stor fordel, hvis du har godt kendskab til Cicero-statistik, webstatistik (mapp) mv., så vores tilbud løbende kan tilpasses brugernes adfærd.

VI TILBYDER

  • Dygtige og engagerede kolleger med fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud
  • Spændende og indholdsrige arbejdsdage samt aften- og weekendarbejde på Ballerup Bibliotekerne
  • Stor indflydelse på arbejdsopgaverne og løsningen af samme
  • Gode muligheder for efteruddannelse.

BALLERUP BIBLIOTEKERNE BESTÅR AF

Et hovedbibliotek og 3 kulturhuse, der alle indeholder biblioteksfunktioner.

Vi har fokus på tværgående opgaveløsning, og du kommer således til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af kulturhusene.

LØN OG ANSÆTTELSE

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der vil blive indhentet en tilfredsstillende børneattest.

YDERLIGERE INFORMATION

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte digital leder Michael Anker på telefon 2913 5058.

ANSØGNINGSFRIST 11. AUGUST 2022

Vi forventer at holde samtaler den 16. august. Hvis det er nødvendigt, bliver der også holdt 2. samtaler den 18. august.
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode

Praktisk information

Kort beskrivelse af jobbet: Ballerup bibliotek søger en ny kollega med en stærk IT-profil og lyst til at være med til at styrke og videreudvikle bibliotekernes position som nogle af kommunens mest benyttede kulturinstitutioner.

Ansøgningsfrist: 11. august 2022.

Samtaler afholdes: 16. august - evt. 2. samtale den 18. august.

Stillingstype: Fuldtid

Arbejdssted: Ballerup Bibliotek

Hjemmeside: Ballerup Bibliotek

Jobopslag: Ballerup Kommune

Kontakt: Digital leder, Mikael Anker, telefon 29135058 

Ansøg her