Gå til sidens indhold

Akademisk medarbejder til Fredericia Bibliotek

Ansøgningsfrist 19. august: Fredericia bibliotek søger en medarbejder, der skal være med til at styrke og udvikle vores arbejde med børns sprog og læselyst.


Fredericia Bibliotek arbejder målrettet med at styrke børns sprogtilegnelse og læselyst. Vi søger derfor en akademisk medarbejder (bibliotekar, cand.scient.bibl., skolelærer eller anden relevant videregående uddannelse), der kan medvirke til at udvikle vores aktiviteter til børn, unge og familier samt være en nøgleperson i et styrket samarbejde mellem bibliotek, skoler og daginstitutioner, herunder være med til at udvikle og implementere modeller for samarbejdet.

Jobbet indeholder desuden en bred palet af udadvendte opgaver som læseindsatser i boligsociale områder, vejledning, undervisning, borgerbetjening og afholdelse af arrangementer.
 

Vi forventer, at du

 • Motiveres af arbejdet med børns læsning og sprog
 • Har en udadvendt personlighed og er god til at etablere nye relationer og samarbejder
 • Har dokumenterede erfaringer med:
 • Børns læselyst og læsekompetencer
 • Børns sprogtilegnelse.
   

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med

 • Samarbejde mellem bibliotek og skoler, daginstitutioner og forældre/familier
 • Biblioteksarbejde
 • Aktiv, engageret formidling
 • At definere relevante målgrupper og indsatser
 • At udvikle i faglige fællesskaber.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med højt til loftet og mod på at prøve nye veje
 • Stor frihed i arbejdet og gode rammer for faglig udvikling - Vi forventer samtidig en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen
 • Et bibliotek, der ønsker at gøre en forskel for børnene i Fredericia Kommune. Du bliver en del af et fagligt ambitiøst, erfarent og meget engageret Børn/Unge Team.

Vil du vide mere

Kontakt bibliotekschef Erik Thorlund Jepsen, erik.thorlund@fredericia.dk – tlf. 5088 5235 eller souschef Anna Margrethe Skov anna.skov@fredericia.dk – tlf. 2294 1485.


Løn- og ansættelsesforhold

I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.

Fredericia Kommune indhenter børneattest på medarbejdere, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse børn.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. september 2022 eller snarest derefter. At arbejde på et bibliotek betyder skiftende arbejdstider – for øjeblikket en ugentlig aftenvagt samt weekendarbejde hver 5. lørdag samt enkelte søndage i vinterhalvåret.

Ansættelsessamtaler afholdes 24. august 2022.

Ansøgningsfrist 19. august 2022.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome

Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk.

Praktisk information

Kort beskrivelse af jobbet: Fredericia Bibliotek arbejder målrettet med at styrke børns sprogtilegnelse og læselyst. Vi søger derfor en akademisk medarbejder (bibliotekar, cand.scient.bibl., skolelærer eller anden relevant videregående uddannelse), der kan medvirke til at udvikle vores aktiviteter til børn, unge og familier samt være en nøgleperson i et styrket samarbejde mellem bibliotek, skoler og daginstitutioner, herunder være med til at udvikle og implementere modeller for samarbejdet.

Jobbet indeholder desuden en bred palet af udadvendte opgaver som læseindsatser i boligsociale områder, vejledning, undervisning, borgerbetjening og afholdelse af arrangementer.

Ansøgningsfrist: 19. august 2022.

Samtaler afholdes: 24. august 2022.

Stillingstype: Fuldtid

Tiltrædelse: 1. september

Kontakt: Bibliotekschef Erik Thorlund Jepsen, erik.thorlund@fredericia.dk – tlf. 5088 5235 eller souschef Anna Margrethe Skov anna.skov@fredericia.dk – tlf. 2294 1485

Arbejdssted: Fredericia Bibliotek 

Hjemmeside: Fredericia Bibliotek

Jobopslag: Fredericia Kommune

Ansøg her