Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Records Management Netværk: Kirsten Reimer

Records management er i stigende grad en afgørende kompetence i alt fra informationssikkerhed og GDPR til compliance og kvalitetssikring. Perspektiv har spurgt fire deltagere i Records Management Netværket i BF, hvorfor de er med, og hvad de får ud af det?

Portræt af Kirsten Reimer
Foto Gitte Sofie Hansen

Navn: Kirsten Reimer
Stilling: Senior Records Manager Specialist
Arbejdsplads: Ørsted - Wind Power
Alder: 54 år 

 

Hvilke opgaver har du?

- Jeg arbejder med records manager-opgaver i et stort team i Ørsteds Offshoreenhed. Blandt andet arbejder jeg med dokumenthåndteringssystemet, hvor vi skaber struktur og overblik over al den dokumentation, der bliver skabt i enheden.   

Hvorfor er du med i BF's netværk?

- Jeg har været ansat et år hos Ørsted og i NGO-verdenen, hvor jeg havde opbygget et stort netværk både i Danmark og internationalt omkring specialbiblioteker, NGO’er og menneskerettigheder. Jeg ved, hvad et netværk kan betyde i forhold til at videndele og erfaringsudveksle, så da det her netværk blev slået op, var det oplagt for mig at deltage.

Hvad får du ud af at deltage?

- Jeg kommer med erfaringer fra Ørsted, som har været gennem en ti år lang rejse med records management. Vi har for eksempel viden om processen med at modne medarbejderne til nye dokumenthåndteringssystemer ved at få formidlet til dem, hvilken værdi det giver virksomheden, at de bruger systemerne. Men Ørsted har også en rejse foran sig med mere globalisering, og det har andre i netværket erfaring med.

Dit bedste råd til andre, der overvejer at arbejde med records management?

- Læs op på området. Ræk ud til os i netværket, eller brug LinkedIn til at få kontakt med nogen, der arbejder med det allerede.