Gå til sidens indhold

Hovedbestyrelsen om nyt navn

På bestyrelsesmødet den 13. november vedtog hovedbestyrelsen at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling den 25. januar i Odense med en navneændring på dagsordenen. Her kommentarer fra bestyrelsens debat:

BF's hovedbestyrelse samlet til generalforsamlingen i 2018. Foto Simon Klein-Knudsen

Tekst: Anette Lerche

Rikke Blaabjerg, studenterrepræsentant: Det nye navn rummer de to søjler i studiet. Det er positivt.
Jette Fugl, næstformand: Jeg arbejder med både kultur og information. Jeg ser de to ord samlet. Nu er det vigtigt at få fortalt, at vi foreslår et nyt navn for at skabe sammenhæng og for at fokusere på det tværgående fællesskab.
Martin Schmidt-Nielsen: Forbundet Kultur og Information lyder godt. Det er rummeligt, men alligevel afgrænset inden for vores væsentlige fagområder.
Gitte Andersen: Jeg kan godt lide navnet. Det vil jeg gerne stå på mål for. Det er vigtigt, at vi med dette navn kan vise, at vi er et fællesskab.
Jacob Holm Krogsøe: Forbundet Kultur og Information er sprogligt stærkt, og det dækker ret godt det, vi laver på bibliotekerne.
Tine Segel, formand: Det er stærkt, at vi peger på et navn, der rummer de ord, vi er fælles om. Vores styrke er i bredden, samspillet og i vores tværfaglighed.
Sarah Hvidberg: Med dette navn bibeholder vi de to søjler i faget. Jeg ville ønske, at der var et enkelt ord, der forenede dem.