Gå til sidens indhold

IVA-studerende i nye omgivelser

Perspektiv var med, da de studerende havde deres første forelæsninger og holdundervisning i IVA's nye lokaler på Københavns Universitet. De nye omgivelser får ros af de studerende.

Det Informationsvidenskabelige Akademi er flyttet ind i KUA3-bygningen på Københavns Universitet på Amager, der også huser de teologi- og jurastuderende. Den 30. januar gik undervisningen for alvor i gang, og BF’s karriererådgiver og formand stod klar med kaffe for at hilse de studerende velkommen i deres nye omgivelser.

Anna Thomsen
6. semester
23 år

- Jeg er glad for, at IVA er flyttet i nye lokaler. Det er super lækre og spritnye omgivelser, der helt sikkert kommer til at løfte studiemiljøet. På Birketinget var det hele mere gammeldags, og der tog jeg ofte hjem for at læse. Nu tror jeg, at jeg vil bruge gruppelokalerne og blive på IVA, fordi studiemiljøet er mere indbydende.

 

Frederik Langebeck
6. semester
24 år

- Det er rart, at IVA er flyttet. På Birketinget kunne der godt virke meget tomt, og lokalerne var gamle. Det er godt med luftforandring, og de nye omgivelser giver mig lyst til at gøre mere ud af studierne og studiemiljøet. Blandt andet er det rart at blive tættere knyttet til fakultetet, så vi får mere viden om forskellige studieretninger og har større mulighed for sparring på tværs af fagene.

 

Kasper Christensen
6. semester
24 år

- Jeg så meget frem til denne flytning, for jeg trængte til luftforandring. Det er spændende at mærke, at vi er blevet en del af campus. Det vil løfte studiemiljøet, fordi det bliver sjovere at komme her, når der er flere mennesker og større omgivelser. Jeg kommer til at møde mange af mine bekendte, der eksempelvis læser jura, hvilket jeg ser frem til. I det hele taget tror jeg, at vi vil få lidt flere perspektiver på studielivet.

 

Lotte Borg
6. semester
26 år

- Det er rigtig fedt, at vi er flyttet. Birketinget var ikke så inspirerende. Her i de nye bygninger er vi meget tættere på andre studerende, og man får en fornemmelse af at være en del af noget større. Jeg tror, at jeg vil bruge stedet mere til læsning, og det er en fordel, at jeg kan møde mange af mine veninder, der læser andre fag herude. Vi får bedre mulighed for at netværke og lære folk at kende fra andre uddannelser, og det vil gavne os, når vi er færdiguddannede.