Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

5

 • Farlige fodspor på nettet

  De fodspor, du efterlader dig på internettet kan gøre dine ører røde, udstille dine laster og i sidste ende koste dig jobbet.   Læs om de fire værste »huller«, du kan falde i.

  Læs mere
 • Facebook fanger naive danskere

  Advarselslamperne burde blinke hos alle Facebook-brugere, men otte ud af ti stoler blindt på udbyderen. Og det kan være farligt.  

  Læs mere
 • Ny boss for cheferne

  Mogens Vestergaard vil som ny formand for landets bibliotekschefer sætte fokus på klar kommunikation – hans afsæt er blandt andet det faktum, at bibliotekerne har været udsat for hårde besparelser

  Læs mere
 • Uddannelse med mange sporskift

  Danmarks Biblioteksskole og Syddansk Universitet skal samarbejde i de kommende år. Det var SDU’s Johannes Nørregaard Frandsen og biblioteksskolens rektor Per Hasle nogenlunde enige om under paneldebatten om uddannelsens fremtid på Bibliotekschefforeningens årsmøde. BF’s formand Pernille Drost ser gerne flere uddannelser og pointerer, at akademisering er vejen frem.  

  Læs mere
 • Bibliotekarforbundet tager ikke medlemmerne for givet

  Under denne overskrift igangsætter Bibliotekarforbundet henover foråret 2009 en kampagne, hvor vi sætter fokus på rekrut­tering og fastholdelse af medlemmer.

  Læs mere
 • Husk at du sætter fodspor på nettet

  Løber vi alle snart som lemminger efter sociale medier som Facebook og strør om os med data om os selv – viser fotos fra den sjove fest med fjollehat og høj promille og efterlader spor, vi senere fortryder bitterligt?

  Læs mere
 • Fililal i det gamle rådhus

  I Dalum er en gammel rådhusbygning nyindrettet, og biblioteket fremstår i god harmoni med bygningens karakter og med mange gode detaljer.

  Læs mere