Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Dit talent - dit ansvar

Hvad er dit talent? Hvad brænder du for? Og hvor mange dage kommer du hjem, hænger jakken på knagerækken og møder din familie med hænderne over hovedet? Alle eksempler på spørgsmål som blev rejst på Fagligt Landsmøde en weekend i september.

Fagligt Landsmøde 2009 var dedikeret jagten på talentet. Og det viste sig, at det at finde sit talent og ikke mindst dyrke det udelukkende handler om den personlige indstilling.
Det slog Danmarks mindste, men alligevel mest vindende kanoroer, Arne Nielsson fast som Fagligt Landsmødes første talentfulde oplægsholder.
Arne Nielsson fortalte med overbevisning om, at det var hans personlige vilje, der havde drevet ham frem til ikke mindre end 74 danske mesterskaber.
Efter ham talte flere andre oplægsholdere om, hvordan det at finde sit personlige talent handler om vilje og indstilling. Find dit eget »hvorfor« var et råd fra en anden oplægsholder til, hvad man skal gøre, når man muligvis har fundet sit talent, men stadig ikke præsterer 100 procent.
400 bibliotekarer deltog i weekendens foredrag og workshops med fokus på eget talent, og mens individet blev dyrket steg fællesskabsfølelsen. For selv om du sagtens kan råbe yes af dine lungers fulde kraft helt alene, så føles det langt mere berusende at gøre det i kor med 400 andre.
På de følgende sider kan du se billeder af dig selv eller dine kolleger, læse om nogle af de oplevelser bibliotekarernes faglige landsmøde i Vejle bød på og høre, hvad andre har syntes om weekenden med talentet i fokus.
lerche@bf.dk