Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

2020

 • 02. juli 2020 Sans for litteratur – aktiviteter målrettet borgere med demens

  Bestræbelserne på at gøre samfundet demensvenligt indeholder en vigtig dagsorden for landets folkebiblioteker. Udviklingsprojekt Sans for litteratur sætter fokus på, hvordan folkebibliotekerne kan tilbyde aktiviteter for medborgere med demens igennem blandt andet fokus på sanselige litteratur- og kulturoplevelser.

  Læs mere
 • 25. juni 2020 "LæseHelte – coming up": Litteraturformidling fra barn til barn

  Tid, dedikation, pres, frihed og et strejf af magi. Hvad vi lærte af LæseHelte – coming up, et udviklingsprojekt støttet af Udviklingspuljen 2018-2019.

  Læs mere
 • 23. juni 2020 Chatbots og den gode biblioteksoplevelse

  Et projekt fra Aarhus Kommune har undersøgt mulighederne for at bruge chatbots til at understøtte brugeroplevelsen på de danske biblioteker.

  Læs mere
 • 23. juni 2020 Folketingstidende – fra arkiv til nettet

  Folketinget har digitaliseret Danmarks største bogværk ”Folketingstidende”, og du kan se resultatet på www.folketingstidende.dk. Du kan vælge at bladre i de elektroniske bøger e-Folketingstidende eller bruge værktøjer som Find forarbejder for en lov, Find spalte/side, Kvikopslag eller fritekstsøgningen. Så glem frygten for juridisk informationssøgning - vi har gjort det meget nemmere!

  Læs mere
 • 09. juni 2020 Et kreativt rum, der inspirerer

  I år var det tredje gang, Svendborg Bibliotek afholdt Svendborg Graphic. En festival, der er gået efter at ændre synet på, hvad biblioteket kan – og hvem biblioteket er relevant for.

  Læs mere
 • 25. maj 2020 Det har Pippi aldrig sagt

  ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!” Pippi Langstrømpes mest berømte citat er aldrig udtalt af hende selv, og er en slags daligdags fake news. Men hvor kommer citatet så fra?

  Læs mere
 • 13. maj 2020 Internationale tilflytteres velkomst forbedres af studerende

  Bachelorstuderende i servicedesign har arbejdet med Randers’ velkomst for internationale tilkomne. Nu bliver der kigget på at implementere nogle af forslagene

  Læs mere
 • 29. april 2020 Når fakta og fiktion mødes

  Tre biblioteker har faciliteret mødet mellem fakta og fiktion på nye måder. Det kom der en række spændende arrangementer ud af – men kom projektet i mål?

  Læs mere