Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Juli

 • 29. juli 2019 Danmarks rullende biblioteker i fortsat udvikling

  Det kører for de rullende biblioteker i Danmark. Borgenes lokale bibliotekstilbud, når de har brug for os. I en årrække er bogbusserne gået fra at have faste stoppesteder til at have mere fokus på bookingløsninger. Det har givet et endnu større netværk til bredere udsnit af blandt andet lokale ildsjæle, foreninger og flere institutioner.

  Læs mere
 • 03. juli 2019 ”Bli´r man virkelig låst inde?” – Escape Room – ”Englejægeren #0”

  Formidling og folkebiblioteker er et puslespil, hvor hver brik betyder noget for nogen. Nogle brikker rammer mange, men ingen brikker rammer alle. Igennem projektet med at skabe et Escape Room har biblioteket bidraget med viden om forskellige medier, viden om læsning og litteratur, viden om spilmekanismer, viden om teknologi, viden om kreative processer samt en legende og uformel tilgang til det at lære.

  Læs mere
 • 02. juli 2019 Læsehunde giver ro, resultater og pivstolte børn

  ”Hun er 11 år og ordblind, men hun klarer sig SÅ godt, når hun læser for Joe! Hun har fået meget mere mod på at læse, selvom bogstaverne danser. En søndag læste hun imponerende 75 sider for ham og var pivstolt. At læse er blevet hyggeligt - men allerhyggeligst, når Joe er der at nusse med”. Sådan lyder en af de mange succeshistorier fra et læsehundeteam, som består af hundeejer Leticia og Joe, som er en stor, allergivenlig bamsehund af typen "flatdoodle".

  Læs mere