Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

August

 • 05. september 2019 Sommerskriveskole på Randers Bibliotek

  Randers Bibliotek afholdt Sommerskriveskole i uge 27 med stor succes. 11 skriveglade piger brugte en uge i skrivningens tegn og blev beriget med masser af sjove oplevelser. De var på museum og lavede skrivejobs for dem. De var i Randers Regnskov, i biografen, og de fik love at overnatte på biblioteket. Derudover fik de knyttet nye venskaber. Alle pigerne (incl. de to voksne bibliotekarer) glæder sig allerede nu til næste års sommerskriveskole

  Læs mere
 • 15. august 2019 Blågården på ALA i Washington

  D. 20.6-25.6 rejste to medarbejdere fra Blågården (sammenlagt bibliotek og kulturhus) på Nørrebro i København til Washington D.C. for at deltage i ALA konference med støtte fra Edvard Pedersens Biblioteksfond.

  Læs mere
 • 12. august 2019 Læselyst med hashtags på

  ”Jeg bliver tvunget til at læse”, ”Jeg hader læsning” og ”Der er ingenting der inspirerer mig til at læse” er alle udsagn fra drenge i en udvalgt 5. og 6. klasse fra Horsens inden de startede i projekt #BogFan – et læselyst projekt, som blandt andet førte til, at nogle af de drenge, der normalt ikke gad at læse, pludselig læste bøger i frikvartererne.

  Læs mere