Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

3

 • 28. marts 2018 Frivillige hjælper med at skabe stjernelæsere

  Nyt udviklingsprojekt i Frederikssund, Egedal og Herlevs biblioteker og skoler skaber øget læ-selyst hos børn i 10-13 års alderen.

  Læs mere
 • 28. marts 2018 Læringsmøblet i Kristrup

  Randers Biblioteks filial i Kristrup har gennem projektet »Transformation i nye bibliotekstyper« forsøgt at komme med en løsning på, hvordan vi på et primært selvbetjent bibliotek kan målrette vores tilbud til den enkelte besøgende – og i særdeleshed den enkelte skoleklasse. Vi har undersøgt, hvordan vi kan gøre biblioteksrummet relevant og målrettet. Vi er kommet frem til at lave et ’Læringsmøbel’, der opfylder de behov, og vi vil rigtig gerne dele vores erfaringer med jer.

  Læs mere
 • 07. marts 2018 Beretning om BOBCATSSS-konferencen i Riga 2018

  Syv studerende fra Institut for Informationsstudier besøgte i januar konferencen BOBCATSSS, som hvert år arrangeres af studerende ved biblioteks- og informationsvidenskab i regi af mindst to universiteter. I år bestod samarbejdspartnerne af Letlands Universitet og Eötvos Loránd Universitet i Budapest. Årets tema var »The Power of Reading«, en metaforisk overskrift, som forenede de deltagendes opmærksomhed over en tre dage lang konference i Riga, Letland, om at bidrage med at udvide den superkraft, som læsning udgør.

  Læs mere