Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

6

 • 27. juni 2013 TURISTLÅNERKORT

  Denne sommer har Guldborgsund-bibliotekerne introduceret et nyt tiltag, som henvender sig til de mange besøgende turister i Guldborgsund kommune – TURISTLÅNERKORTET. Det er et midlertidig lånerkort, som udleveres uden for Guldborgsund-bibliotekerne betjente åbningstid, og som mellem kl. 7-22 giver turisterne adgang til alle mulighederne på de selvbetjente biblioteker: Hjemlån af bøger, ugeblade, film, spil, musik, brug af trådløst netværk, pc og printer. Turistlånerkortet sker i et samarbejde mellem SAKSKØBING BØGER & PAPIR, SAKSKØBING CAMPING, MARIELYST TURISTBUREAU, NYSTED STRAND CAMPING, HAVNEKONTORET NYSTED HAVN, & HAVNEKONTORET I STUBBEKØBING som står for udleveringen af det midlertidige lånerkort. Turistlånerkortet kan selvfølgelig også benyttes af vores mange udenlandske turister.

  Læs mere
 • 27. juni 2013 Kærlighed på biblioteket i ny film

  I sidste uge havde filmen ’Hjertets hvisken’ dansk premiere, og den vil især varme ethvert bibliotekarhjerte! Det er nemlig biblioteket, der er omdrejningspunktet for den fine kærlighedshistorie, der bliver fortalt i filmen. Hovedpersonen er den 13-14 årige pige, Shizuku, der elsker at læse, og hun låner den ene bog efter den anden på biblioteket. Shizukus far er bibliotekar og har på sit arbejde travlt med at indføre et elektronisk udlånssystem, som Shizuku dog slet ikke ser som noget fremskridt. For så vil man ikke længere bruge kort i bøgerne, hvorpå de tidligere låneres navne er anført.Shizuku har nemlig opdaget, at en dreng, hun ikke kender, har lånt helt de samme bøger som hende selv, og hun drømmer om at lære ham at kende.

  Læs mere
 • 27. juni 2013 Samarbejde mellem skole- og folkebiblioteker i Holbæk Kommune

  Samarbejdet mellem skole- og folkebiblioteker rækker adskillige årtier tilbage i tiden. Oprindeligt var det et mere klassisk samarbejde om skolernes materialevalg og pleje, indkøb, klargøring og biblioteksorientering. Baseret og videreudviklet på et fælles grundlag af gensidig respekt, tillid og anerkendelse af forskellige kompetencer. Gennem specielt de sidste 10 år er området for samarbejde udvidet væsentligt, mens de oprindelige temaer stadig er en naturlig del af vores fælles samarbejdsunivers.

  Læs mere
 • 24. juni 2013 Besøg også Hjørring Bibliotek når der er lukket

  For snart 4 uger siden blev det muligt at tage en virtuel gåtur rundt på Hjørring Bibliotek

  Læs mere
 • 19. juni 2013 360 gr. rundtur på Randers Bibliotek

  Som et af de første biblioteker i landet har Hovedbiblioteket i Randers fået Google Panorama, der giver kommende besøgende mulighed for at udforske biblioteket indvendigt før de møder op personligt. De kan få en hurtig digital rundvisning og gå på opdagelse blandt nogle af de tilbud, biblioteket har til dem. Det er næsten som at være der selv.

  Læs mere