Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

5

 • 27. maj 2013 "Villads fra Valby" - Viborg Bibliotekerne kårer den populæreste højtlæsningsbog

  Flere hundrede børn og forældre i Viborg Kommune har deltaget i projektet "Godkendt af børn" De skulle finde den bedste nyere danske højtlæsningsbog. Fredag d. 24. maj blev vinderen: "Villads fra Valby" af Anne Sofie Hammer afsløret med champagne, blomster og hurraråb. Projektet er lavet i samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og Skolebibliotekerne i Viborg Kommune. 10 skoleklasser og 12 børnehavegrupper har haft 9 nominerede bøger stående i stort antal. Forældre og børn har læst og givet stjerner - og Villads-bøgerne fik max af næsten alle. Kåringen er del af et genelt pr fremstød for højtlæsning af kapitelbøger omkring skolestart. Læs mere på www.viborg.dk/hoejtlaesning

  Læs mere
 • 24. maj 2013 Personaliseringsseminar 2013 – deltag i et seminar om personalisering til Danskernes Digitale Bibliotek

  Bibliotekerne i Aarhus, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Frederiksberg er nu klar til at gå i gang med næste udviklingsetape af en personaliseringsløsning til bibliotekshjemmesider og Danskernes Digitale Bibliotek. I den anledning afholdes en seminardag d. 20. juni, hvor du kan deltage og være med til at påvirke udviklingen.

  Læs mere
 • 23. maj 2013 Magiske Møbler i børnebiblioteket

  Dette er fortællingen om et biblioteks jagt på fortællestole. Hvordan får man møbler, der rummer og rammer formidling, fortælling, leg og kontakt til lånere? Hvor kan disse drømmestole findes, og hvilke tanker og overvejelser sætter muligheden for at få dem i gang? Hvordan bruger man dem i forbindelse med arrangementer og i hverdagen? Læs med og bliv inspireret!

  Læs mere
 • 16. maj 2013 Biblioteksforeningen dumper Bibzoom

  Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg vedtog i marts måned en erklæring med syv ”digitale biblioteksprincipper”. For musikområdets vedkommende signalerer principperne en afstandtagen til musiktjenesten Bibzooms forretningsmodel. Biblioteksforeningen erklærer, at den vil arbejde for, at netbårne materialer kan selekteres og stilles til rådighed på linje med de fysiske, hvad enten det gælder tekst, musik, film eller andet.

  Læs mere