Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

4

 • 25. april 2013 Indholdskanal

  Projekt Indholdskanalen 2.0 har som formål at udvikle en national infrastruktur, der kan danne base for og ramme om alle danske bibliotekers formidling på info-skærme, markedsføring af bibliotekernes samlede tilbud samt nyheder og borgerrelevant info fra eksterne kilder. Projektet afsluttes i april 2013 og det er lykkedes at få udviklet et meget brugervenligt Open Source Drupal website, der er meget nemt at arbejde med.

  Læs mere
 • 11. april 2013 Det Relationelle Bibliotek – biblioteket i byens rum

  Under denne overskrift har HvidovreBibliotekerne i 2012 arbejdet med at udvikle personalets relationskompetencer. Projektet er støttet af Kulturstyrelsens Udviklingspulje, da det adskiller sig fra traditionel kompetenceudvikling på tre områder: 1)ved at lade Teater Vestvoldens Dramaskole stå for bibliotekspersonalets uddannelse, 2) ved at klæde personalet på til at arbejde uden for det fysiske rum med forskellige samarbejdspartnere og 3) ved at fokusere på værktøjer, der kan bruges i arbejdet med de byrum, som bibliotekerne i indgår i.

  Læs mere
 • 09. april 2013 Danmarks (muligvis) første spilmesse for skoleelever

  150 skoleelever bød truslen om snestorm trods og kom til hvad der muligvis var Danmarks første spilmesse for skoleelever! Aarhus hovedbibliotek afholdt tirsdag d. 19. marts i samarbejde med GameIT College i Grenaa en spilmesse for 4. til 7. klasse, hvor de studerende fra GameIT præsenterede 14 spilprojekter for skoleeleverne.

  Læs mere
 • 09. april 2013 Sex på biblioteket for en hel årgang

  Biblioteket Frederiksberg satte i ét hug dagsordenen for en hel årgang af Frederiksbergs unge. Det skete med en teaterforestilling, der satte ord og oplysning på de unges spørgsmål og følelser omkring seksualitet og identitet.

  Læs mere
 • 09. april 2013 Centralbiblioteksnetværk tilbyder hjælp til folkebibliotekerne vedr. netmedier

  De 6 centralbiblioteker besluttede i 2012 at søsætte et nyt netværk med titlen ’CB-netværket for netmedier’. Netværket består af 6 medlemmer; en deltager fra hvert centralbibliotek. Herning Bibliotekerne er tovholder for netværket. Netværket har til formål at understøtte formidling og kompetenceudvikling i folkebiblioteksektoren i forhold til netmedier (dvs. bibliotekernes tilbud vedr. download- og streamingtjenester). Pt. er det tilbud som f.eks. eReolen, Bibzoom, Spilogmedier.dk mfl.

  Læs mere