Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

10

 • 25. oktober 2013 Formidlingsbyen – et redskab til udvikling og kvalificering af bibliotekets formidling

  Hvordan sikrer vi, at bibliotekspersonale skaber ny og vedkommende biblioteksformidling, der understøtter oplevelse, inspiration og medskabelse og fanger borgernes interesse? Det har Herlev Bibliotek sat sig for at undersøge med udviklingsprojektet Biblioteket som scene for ny formidlingspraksis. Resultatet er lige nu et fysisk redskab, FORMIDLINGSBYEN, der på en sjov og inddragende måde leder personalet til at tænke i helheder, eksperimentere med kreative handlemåder og tilegne sig nye kompetencer i nær tilknytning til daglige formidlingspraksis. I efteråret 2013 testes FORMIDLINGSBYEN på hhv. Herlev, Glostrup og Rødovre Bibliotek. Få inspiration til jeres formidlingsarbejde og bidrag med faglige indspark til udvikling af FORMIDLINGSBYEN på konferencen 5. marts 2014 på Herlev Bibliotek.

  Læs mere
 • 10. oktober 2013 Cyc4lib 2013

  Forestil dig at være på lejrskole med 100 andre bibliotekarer fra hele verden. Sådan kunne det somme tider godt føles i årets Cycling for Libraries 2013. Hvad er cyc4lib? spørger du så. En unconference for bibliotekarer og andre library lovers, hvor man cykler fra sted til sted og diskuterer noget biblioteksfagligt – eller andre spændende emner. I år gik turen fra Amsterdam til Bruxelles i blæst og regn men i godt selskab.

  Læs mere
 • 09. oktober 2013 Fra skrivedrøm til skrivegruppe - erindringsværksted på Vangede Bibliotek

  Blyanter kratter hen over papir og tastaturer klikker i det store, lyse rum på Vangede Bibliotek. Men her ud over er der stilhed og koncentration. 14 kursister er i gang med en øvelse, hvor de skal skrive en erindring og huske at få sansninger med - syn, lugte, lyde, smag. Først er der skrivetid, så lidt tid til redigering. Og til sidst kan de, der har lyst, læse op og få respons på deres tekster. Underviseren er forfatter Inge-Helene Fly fra kursusudbyderne ”Skriv dit liv”.

  Læs mere