Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

12

 • 20. december 2012 Aktivt medborgerskab. Udvikling og evaluering af samarbejdsmodeller med frivillige

  Projektafslutning. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tirsdag d. 26. februar afholdes afsluttende konference om projektet Aktivt medborgerskab. Udvikling og evaluering af samarbejdsmodeller med frivillige. Programmet for afslutningskonferencen er endnu ikke helt klart, men følgende vil være en del af dagen: 3 oplægsholdere bl.a. Frederik C. Boll, forfatter til bogen: Frivillig koordinering, hvorfor og hvordan? Præsentation af projektet med "manual".

  Læs mere
 • 20. december 2012 Legetøjsmesse – når biblioteket bliver en attraktiv samarbejdspartner

  HvidovreBibliotekerne afholdt i november måned legetøjmesse og blev besøgt af 200 børn og 70 voksne. Projektet lykkedes, fordi Biblioteket fra starten fastholdt, at ideen var god til trods for, at der måtte justeres på konceptet undervejs i processen. Biblioteket blev en god samarbejdspartner, fordi det blev bindeleddet mellem alle på messen – legetøjsleverandører, pædagogstuderende og pædagoger fra daginstitutioner. HvidovreBibliotekerne faciliterede messen, og det var alle deltagerne – udstillere og besøgende - der bidrog med alt indholdet.

  Læs mere
 • 19. december 2012 Ej blot til pynt

  Om hvordan en morgenstrøtanke (post kaffeindtag) ender som en simpel udfoldelse af 4-rumsmodellen med flere overraskelser på én gang - opdagelse, inspiration, rumlig- og digital formidling (både til hjemmeside og tablet). Og så blev træet pyntet!

  Læs mere