Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

5

 • 27. maj 2011 Tilbage til musikken del 2 - et par tanker og idéer om musikformidling

  Hvordan får vi vendt det faldende udlån af musik på bibliotekerne? På baggrund af en brugerundersøgelse på Københavns Hovedbibliotek, gives der her et par bud, samt nogle tanker om hvordan formidlingen kan gøres bedre, og visse ting laves om. Og forhåbentlig sættes en debat i gang. En fortsættelse af Marianne Ljungbergs indlæg i Perspektiv 05/2011.

  Læs mere
 • 27. maj 2011 Hvad er Demoteket?

  Demoteket er et projekt, som involverer 6 københavnske biblioteker. Projektet bygger bro til det kreative ungdomsmiljø ved at udstille og udlåne de materialer, som unge lånere selv producerer, på lige fod med bibliotekernes almindelige materialer. Projektleder Hans-Henrik Schou fortæller her om Demoteket som demokratisk biblioteksprojekt og arkiv over ungdomskulturen, og om ønsket om at udbrede Demoteket til resten af landet. Læs også om tegneserierne, lp’erne, digtsamlingerne, kjolerne og de andre materialer, der er blevet skabt til Demoteket, og om hvordan bibliotekerne kan bruges til at skabe netværk imellem de kreative unge, og forståelse på tværs af undergrund og overgrund.

  Læs mere
 • 26. maj 2011 En lille håndbog om digitalt indkøb

  Artikel nr. 4 i BibZoom.dk’s artikelrække er en lille fortælling om, hvordan BibZoom.dk arbejder med både muligheder og udfordringer i relation til klarering og udvikling af forretningsmodeller for digitale biblioteksressourcer

  Læs mere
 • 18. maj 2011 Gå hjem møde: Vidensorganisering i en social tidsalder

  Dette er ment som et sted, hvor man kan give feedback, diskutere videre og kommentere på Privatgruppens første arrangement under den nye bestyrelse.

  Læs mere
 • 17. maj 2011 Kom til kort!

  Børnebiblioteket i Skive har på rekordtid skabt en gedigen succes – hver tirsdag eftermiddag samles ca. halvtreds børn og unge for at spille i kortklubben på biblioteket. Der har vist sig stor interesse for at være med i denne lidt nørdede aktivitet. Biblioteket er et rart og trygt mødested, så børnene valfarter til fra alle dele af Skive Kommune. Kortklubben er med til at trække børnene lidt væk fra computerskærmen, og samtidig kan biblioteket formidle de materialer vi har om de forskellige fantasy verdener.

  Læs mere