Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

7

 • 26. juli 2010 Dit bibliotek summer af liv

  På Randers Bibliotek følger vi et årshjul og lige nu peger pilen på en ny aftale med Randers Kommune for 2011-2012. Før vi kan lave den, skal strategien for de kommende to til tre år være på plads. Det er den nu, og vi har kaldt den ”Dit bibliotek summer af liv”. Vi har fået input til strategien fra vores kunder og samarbejdspartnere, og det var en af kunderne, der sagde, ”jeg synes, at biblioteket er allerbedst, når jeg kan mærke, at der summer af liv”.

  Læs mere
 • 15. juli 2010 Biblioteksfeer

  Min niece Caroline er 7 år, og hun ved godt, at faster er bibliotekar. Tegningen her forestiller seks biblioteksfeer på arbejde.

  Læs mere
 • 10. juli 2010 Relationer der rykker – mødet mellem mennesker i børnebiblioteket

  Projektet "Relationer der rykker - mødet mellem mennesker i børnebiblioteket" har til formål at udvikle, afprøve og tilpasse en model for, hvordan man på landets folkebiblioteker kan udvikle professionel relationskompetence. Projektet er støttet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Randers Bibliotek står for projektet og der deltager ni bibliotekarer og tre assistenter fra børnebiblioteket, samt børnebibliotekarer fra Viborg, Herning, Silkeborg og Aarhus Biblioteker. Projektdeltagerne har ind til nu deltaget i 6 workshops i foråret 2010, samt arbejdet med videoanalyse og kollegial feedback med udgangspunkt i de 8 samspilstemaer fra ICDP-programmet. Projektet foregår i hele 2010 og afsluttes med en konference den 8. marts 2011 på Randers Bibliotek.

  Læs mere
 • 09. juli 2010 Fotobrag i Kolding

  I maj måned arrangerede Koldingbibliotekerne fotokonkurrencen Maj & hele Kolding i samarbejde med flere lokale aktører. Konkurrencen blev en deltager- og samarbejdsmæssig succes, der viste os, at der er gode muligheder for at inddrage borgere og lokale virksomheder i bibliotekets udvikling.

  Læs mere
 • 06. juli 2010 Fodboldfeber på biblioteket

  Undervisning i Free style football, skyd på en bibliotekar, PS3 turnering og en VM-quiz var nogle af de aktiviteter, der var på programmet, da Stadsbiblioteket i Lyngby varmede op til VM lørdag den 12. juni med en fodbolddag for børn. Dagen bød også på besøg af den sydafrikanske viceambassadør, De Danske Roligans og ”pølsemanden” fra Lyngby Stadion. For de voksne (især fædrene) var der historiske landskampe på storskærm og mulighed for at komme tæt på Michael Laudrups sidste landsholdstrøje.

  Læs mere