Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

5

 • 26. maj 2010 Koncept: Te-selskab og førstehjælp til børnefamilier

  Umiddelbart har de to ingenting med hinanden at gøre – og så alligevel. De er begge to arrangementer henvendt til børnefamilier på Stadsbiblioteket i Lyngby. I marts blev biblioteket invaderet af 25 yndige prinsesser, der kom til fint te-selskab og hørte historier om te-selskaber, og i maj fik forældrene ”førstehjælp” i form af gode råd og værktøjer til en bedre balance i en travl hverdag.

  Læs mere
 • 21. maj 2010 Børnehavebørn danser Bennys bukser brændte...

  Hvordan maler man et H med kroppen, og kan man virkelig danse et Halfdan Rasmussen rim? JA, vil 1684 børnehavebørn i Varde begejstret råbe, efter at de har haft besøg af en professionel danser, der har vist dem, hvordan man maler et alfabet med kroppen og danser rimedans.

  Læs mere
 • 20. maj 2010 Kogebog til oplevelser

  Modeshow, te-selskab, Poetry Slam konkurrence og livsnydelse er nogle af de ingredienser, der indgår i et 2 årigt projekt på Stadsbiblioteket i Lyngby. Det er eksempler på arrangementer, der er med til at skabe oplevelser for brugerne og med til at skærpe konkurrencen til andre kultur institutioner.

  Læs mere
 • 12. maj 2010 PR med samarbejdsrelationer

  Ved at tematisere arrangementsvirksomheden skabes naturlige platforme, hvor forskellige partnere kan komme på banen. Eksemplificeret med Kina som tema beskrives, hvordan erhvervsliv, Nationalmuseet, foreninger og oplysningsforbund inddrages i bibliotekets virke til gavn for alle parter.

  Læs mere
 • 03. maj 2010 Mediejukeboksen – en ny måde at formidle digitalt indhold i de fysiske biblioteker

  Hvorfor dog opfinde nye maskiner til det fysiske rum, når alt kan tilgås hjemmefra og fra enhver pc? Samfundet bliver i højere grad orienteret mod selvbetjening, og på længere sigt er det tanken at mediejukebokse skal være tilgængelige andre steder i det offentlige rum. Men Fredericia Biblioteks projekt går først og fremmest ud på at teste ideen og brugernes reaktioner.

  Læs mere