Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Velkommen til Del Din Viden

Del Din Viden er dit faglige forum for videndeling med kolleger og fagfæller. Her kan du lære af andres erfaringer og blive klogere på de tendenser, der er på vej ved at læse nogle af de mange artikler, der er lagt ud til alles gavn og husk, at du selv kan skrive artikler om dine projekter eller deltage i den faglige debat.

Del Din Viden - gør os klogere sammen.

 • 02. april 2020 Quizreol øger læselysten i Kolding

  En helt særlig reol har skabt læseglæde på Kolding Bibliotek. Ved at kombinere læsning, gaming og gruppearbejde på en legende måde lærer biblioteket børnefamilier nyt om Genforeningen.

  Læs mere
 • 31. marts 2020 Giv de unge lyst til at deltage i den demokratiske samtale

  Biblioteket Frederiksberg og initiativet Frirummet skabte et anderledes debatforløb for to gymnasieklasser fra Frederiksberg Gymnasium. Formålet var at give de unge lyst til at deltage i den demokratiske samtale ved at præsentere dem for en ny debatkultur.

  Læs mere
 • 20. marts 2020 Lektør i 30 år

  Forestil dig, at du er meget glad for hindbærsnitter (i min verden er det ikke særlig svært at forestille sig). Forestil dig så, at du hver uge får leveret en eller flere hindbærsnitter gratis lige til døren, med den ene betingelse, at du udtaler dig om hindbærsnittens smag. Og forestil dig så til slut, at du oven i købet får betaling for at gøre det!

  Læs mere
 • 10. marts 2020 Om tidsskrifter og aktualitet

  I denne artikel kan du læse om bibliotekar emeritus, Steffen Kronborg, der skriver om tidsskrifter og aktualitet på biblioteket - eller manglen på samme.

  Læs mere
 • 02. marts 2020 Borgerinddragelse: Man kommer langt med kaffe og kage

  Odder Kommunes kommunikationsteam har inviteret sig selv hjem i stuerne for at tale om borgerinddragelse. Efter kander af lun kaffe, et hav af jordbærtærter og en masse gode samtaler har teamet samlet ti gode råd.

  Læs mere
 • 10. februar 2020 Pak broccolien ind i slik - og skab læselyst på YouTube

  I godt et år har projekt 'Læs piger' formidlet bøger til piger på YouTube i samarbejde med unge læsere og YouTuberen Anna Briand på YouTube-kanalen 'Læs piger – Booktube for dig, der elsker bøger'. Der skal skabes fortællende universer, der tager udgangspunkt i pigernes interesser og i deres hverdag fremfor i bogen. Bogen skal med andre ord »pakkes ind i slik« for at inspirere til læselyst.

  Læs mere
 • 03. februar 2020 Pingpong med den gode historie

  Litterære Livsvidner er navnet på et projekt i Brønderslev Bibliotek, der sammen med sognepræst Jeanette Geller har arbejdet på at skabe nye fællesskaber med udgangspunkt i den gode historie.

  Læs mere
 • 03. februar 2020 Læseheste

  Efter den nationale læseundersøgelse fra 2017, har Brønderslev Bibliotek taget udfordringen op og iværksat en læseklub for piger på mellemtrinnet, der interesserede sig for heste.

  Læs mere