Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Del Din Viden Gode råd til skrivningen Læs mere her

24. februar 2021

Når en Naturskattejagt bliver digital

Da vi søsatte projektet “Den digitale Naturskattejagt”, havde vi ingen anelse om, at både naturen og arrangementer med digitale dimensioner ville blive særligt relevante for 2020. Igennem årets Naturskattejagter blev vi ikke blot mere bevidste om de mange faldgruber, som tilføjelsen af digitale hjælpemidler kan tilføre udendørs arrangementer – vi fik også øjnene op for nye muligheder for at gøre børnefamiliernes oplevelse bedre. I denne artikel deler vi vores erfaring med alle interesserede – særligt jer, der arbejder med børneaktiviteter i naturen.

Læs mere
11. februar 2021

Isotoper og pest på spisebordet – informationssøgning i en coronatid

Når både gymnasieelever og bibliotekarer skal arbejde hjemmefra, er det ikke en mulighed, at eleverne kommer forbi udlånet og får hjælp til informationssøgning til deres studieretningsprojekter. På Gladsaxe Bibliotekerne har vi fundet en digital løsning i samarbejde med Gladsaxe Gymnasium.

Læs mere
04. februar 2021

Biblioteket, der aldrig lukkede ned…

Ballerup Bibliotekerne afprøver flere teknologiske løsninger for at give den bedst mulige betjening. Brugerne tager teknologien til sig – både i en coronatid og som supplement til den fysiske betjening.

Læs mere

Forbundet Kultur og Perspektivs fagmagasin Perspektiv Læs Perspektiv