Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Barselsvikariat: Kommunikationskonsulent til Forbundet Kultur og Information

Forbundet Kultur og Information søger en barselsvikar for vores kommunikationsmedarbejder. Der er tale om et barselsvikariat på 30 timer om ugen, som løber indtil 30. juni 2021. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Du bliver en del af et agilt sekretariat med 14 medarbejdere og en fuldtidsansat formand.

I kommunikationsafdelingen er der mange og varierede opgaver, herunder indholdsproduktion til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og projektledelse af digitale udviklingsprojekter på KI’s platforme. Desuden sparrer vi med kolleger om kommunikation og markedsføring af alt fra løn- og ansættelsesforhold til, hvordan vi engagerer medlemmer og potentielle medlemmer til at blive en del af det faglige sammenhold i forbundet og styrke faget.  

Dine vigtigste opgaver bliver:

  • drift og udvikling af KI’s kommunikationsplatforme (web, nyhedsbreve og sociale medier)
  • markedsføring af KI’s tilbud til potentielle medlemmer
  • kommunikation til medlemmer om KI’s aktiviteter, politik og holdninger samt medlemstilbud på alle KI’s digitale platforme i form af eksempelvis tekst og film

Du er:

  • uddannet journalist eller kommunikatør eller har erfaring fra lignende stillinger
  • omstillingsparat
  • god til at begå dig i en politisk organisation med mange interesser
  • velskrivende
  • god til at lytte og analysere
  • god til at sætte en dagsorden og finde de argumenter, der får KI’s interessenter til at lytte
  • interesseret i at lede projekter med digital udvikling med særligt fokus på web

Vi er en lille uformel organisation, der prioriterer det gode arbejdsmiljø og kollegiale sammenhold højt. Du får mulighed for at præge din egen arbejdsdag, og du skal kunne prioritere mellem den daglige drift og udviklingen af KI’s kommunikationsplatforme.

Du vil i det daglige arbejde referere til KI’s kommunikationschef Anette Lerche.

Du aflønnes på baggrund af din erfaring med udgangspunkt i vores overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommunikationschef/redaktør Anette Lerche på 20 64 65 03 eller sekretariatschef Torben Jensen på 30 29 40 32.

Der er ansøgningsfrist den 14. september 2020 kl. 10.00, og ansættelsessamtaler afholdes i uge 40. Ansøgning bedes sendt til chefsekretær Gitte Holm på ansogning@kulturoginformation.dk.

Forbundet Kultur og Information er en faglig organisation, der organiserer medlemmer, der arbejder inden for områderne data, information, viden og/eller kultur. Forbundet har ca. 4.300 medlemmer. Forbundets medlemmer arbejder på folkebiblioteker, forsknings- og fagbiblioteker, i den offentlige forvaltning samt i private virksomheder.


Se mere om forbundet på www.kulturoginformation.dk