Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Hvem er Forbundet Kultur og Information?

Forbundet Kultur og Information er det faglige fællesskab for dig, der arbejder professionelt inden for områderne data, information, viden og/eller kultur i såvel den offentlige som private sektor. Vi arbejder for at forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og inviterer dig til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi er tæt på medlemmerne.

Læs mere

Kontakt Forbundet Kultur og Information Ring til os i dagtimerne på telefon 38 88 22 33 Kontakt forbundet

Kurser og arrangementer

Få ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Kurser

Faglige netværksgrupper

Med Forbundet Kultur og Informations faglige netværkgrupper kan du være med til at udvikle faget, få nye kontakter inden for dine faglige interesseområder og ny viden

Faggrupper
14. januar 2021

Formandshilsen: Nyt år – nye erfaringer

Formand Tine Segel gør status i starten af 2021 i denne hilsen til forbundets medlemmer.

Læs mere
14. januar 2021

Flere kommuner tager fælleserklæringen i brug

Den fælleserklæring, som Forhandlingsfællesskabet og KL indgik i december 2020, bliver nu taget i brug i flere kommuner. Det betyder, at flere af forbundets medlemmer påtager sig andre opgaver end normalt i kommunerne. Eksempelvis i daginstitutioner.

Læs mere
13. januar 2021

OK21 forhandlingerne er i gang

De generelle forhandlinger om nye overenskomster er i gang i hele den offentlige sektor. Parallelt er Forbundet Kultur og Informations egne OK21 forhandlinger i både stat og kommuner nu også i gang.

Læs mere

Forbundet Kultur og Information mener Læs om forbundets holdninger til arbejdsmarkedet, pension, brug af frivillige og meget andet Det mener forbundet