Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Hvem er Forbundet Kultur og Information?

Forbundet Kultur og Information er det faglige fællesskab for dig, der arbejder professionelt inden for områderne data, information, viden og/eller kultur i såvel den offentlige som private sektor. Vi arbejder for at forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og inviterer dig til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi er tæt på medlemmerne.

Læs mere

Kontakt Forbundet Kultur og Information Ring til os i dagtimerne på telefon 38 88 22 33 Kontakt forbundet

Kurser og arrangementer

Få ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Kurser

Faglige netværksgrupper

Med Forbundet Kultur og Informations faglige netværkgrupper kan du være med til at udvikle faget, få nye kontakter inden for dine faglige interesseområder og ny viden

Faggrupper
14. april 2021

Gense debatter og oplæg fra det bibliotekspolitiske topmøde

Vi har brug for bibliotekerne som offentlige rum, hvor borgerne kan få fælles viden og forståelse for, hvorfor man er uenig. Sådan lød en af pointerne i en paneldebat med Vincent Hendricks, Morten Hesseldahl og Marie Østergaard, hvor Tine Segel var moderator.

Læs mere
08. april 2021

Deltag i Fagligt Landsmøde

Hvilke kompetencer bliver der brug for i fremtiden? Forbundet Kultur og Informations Fagligt Landsmøde går online i dagene fra onsdag den 21. april til fredag den 23. april 2021.

Læs mere
07. april 2021

Debatindlæg: Corona forstærker uligheden på ungdomsuddannelserne

Corona forstærker uligheden på ungdomsuddannelserne, sådan skriver formand for GAEB, Marianne Bech Andersen og formand i Forbundet Kultur og Information, Tine Segel.

Læs mere

Forbundet Kultur og Information mener Læs om forbundets holdninger til arbejdsmarkedet, pension, brug af frivillige og meget andet Det mener forbundet