Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Hvem er Forbundet Kultur og Information?

Forbundet Kultur og Information er en mindre fagforening med store muskler. Vi arbejder for at forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og inviterer dig til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi er tæt på medlemmerne.

Læs mere

Kontakt Forbundet Kultur og Information Ring til os i dagtimerne på telefon 38 88 22 33 Kontakt forbundet

Kurser og arrangementer

Få ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Kurser

Faglige netværksgrupper

Med Forbundet Kultur og Informations faglige netværkgrupper kan du være med til at udvikle faget, få nye kontakter inden for dine faglige interesseområder og ny viden

Faggrupper
02. april 2020

Sådan har Corona påvirket medlemmerne

Generelt er langt de fleste udfordringer i forbindelse med Corona løst lokalt, konstaterer Forbundet Kultur og Informations konsulenter, der følger udviklingen tæt.

Læs mere
01. april 2020

Hilsen fra formanden: Mens vi venter på genåbningen

Vi må ikke glemme, at der også i kulturlivet hentes kapital til vores liv og samfund – åndeligt såvel som økonomisk, skriver formand Tine Segel i en hilsen til medlemmerne.

Læs mere
01. april 2020

Fristen for OK21-krav udskydes til april

Forbundet Kultur og Informations tillidsrepræsentanter diskuterede den 9. marts de forestående OK21-forhandlinger. Processen omkring input til OK21-krav forlænges nu på grund af Corona til 20. april.

Læs mere

Forbundet Kultur og Information mener Læs om forbundets holdninger til arbejdsmarkedet, pension, brug af frivillige og meget andet Det mener forbundet