Gå til sidens indhold

Hvem er Forbundet Kultur og Information?

Forbundet Kultur og Information er en mindre fagforening med store muskler. Vi arbejder for at forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og inviterer dig til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi er tæt på medlemmerne.

Læs mere

Kontakt Forbundet Kultur og Information Ring til os i dagtimerne på telefon 38 88 22 33 Kontakt forbundet

Kurser og arrangementer

Få ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejdsliv.

Kurser

Faglige netværksgrupper

Med Forbundet Kultur og Informations faglige netværkgrupper kan du være med til at udvikle faget, få nye kontakter inden for dine faglige interesseområder og ny viden

Faggrupper
14. februar 2020

Indbringende år for din pensionsopsparing

2019 blev et indbringende år for dig med en pensionsopsparing i PFA, som har nydt godt af medvind på de finansielle markeder, hvor både aktier og obligationer har givet solide positive afkast.

Læs mere
11. februar 2020

Forbundet i medierne: Myten om bibliotekaren bag skrivebordet er forældet

”Bibliotekarer skal turde forlade skrivebordet” lød det i et debatindlæg på Altinget.dk. Men det udsagn er helt unødvendigt, for det gør de i høj grad allerede, skriver formand for Forbundet Kultur og Information Tine Segel i et opfølgende debatindlæg d. 10. februar på Altinget.dk, hvor hun tilbageviser den overbevisning.

Læs mere
11. februar 2020

Forbundets nyhedsbrev skifter udseende

Forbundet Kultur og Informations nyhedsbrev har fået et nyt og mere overskueligt layout.

Læs mere

Forbundet Kultur og Information mener Læs om forbundets holdninger til arbejdsmarkedet, pension, brug af frivillige og meget andet Det mener forbundet