Gå til sidens indhold

*Dit kontingent opkræves kvartalsvis. Du kan melde dig ud uden varsel indtil den sidste dag i din gratis periode. Hvis du udmelder dig senere, bliver du omfattet af KI’s almindelige betingelser for udmeldelse. **Som studerende koster de første 12 måneder 0 kr. og derefter 31 kr./md. frem til ½ år efter endt studie. Se alle kontingenter.

KI's fagmagasin Perspektiv

Få perspektiv på dit arbejdsliv med Forbundet Kultur og Informations fagmagasin. Som medlem modtager du den fysisk i din postkasse 10 gange om året.

Læs den digitale version

Arrangementer og kurser

Hybridkursus: Ophavsret, databaser og licensaftaler (København + online)

Hvis man arbejder med informationshåndtering, herunder som ansat i bibliotekssektoren, vil man jævnligt blive stillet...
  • 22. september 2023
  • 09.00 - 16.00
  • Region Hovedstaden

Webinar: Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker

Hvordan styrker vi modet til at italesætte svære emner og finde konstruktive veje til fornyet engagement?
  • 22. september 2023
  • 09.00 - 10.00
  • Online

Personlig karrieresamtale (fysisk eller telefonisk)

Kører din karriere på skinner, eller kunne den bruge et eftersyn? Er du nyuddannet og har brug for sparring? Forbunde...
  • 25. september 2023
  • Region Hovedstaden
18. september 2023

De offentlige overenskomstforhandlinger i 2024 

KI’s hovedbestyrelse har godkendt KI’s krav til overenskomstforhandlingerne på det offentlige område i 2024. Der er en tæt dialog mellem KI og DM om OK24, da DM fra 1. november 2023 varetager KI’s medlemmers interesser.

Læs mere
04. september 2023

KI i pressen: Selvfølgelig skal bibliotekerne udvikle sig

Selvfølgelig skal bibliotekerne udvikle sig. Men fokus er stadig på litteratur og læselyst. Sådan skriver KI's formand Tine Segel sammen med Pia Henriette Friis, formand i Bibliotekschefforeningen og Paw Østergaard Jensen, formand i Danmarks Biblioteksforening.

Læs mere
31. august 2023

Finanslov med midler til kulturpas

Der er afsat midler til et forsøg med kulturpas og et nyt institut for spiludvikling i regeringens forslag til finansloven.

Læs mere