Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Tryg Forsikring

Vi har en aftale med Tryg Forsikring om formidling af forsikringsprodukter til en fordelagtig medlemspris. Det er kun medlemmer af Forbundet Kultur og Information, som kan benytte sig af tilbuddet, som også bortfalder ved udmelding.

Ønsker du at gøre brug af aftalen med Tryg Forsikring, skal du blot kontakte Forbundet Kultur og Informations forsikringsrådgivere.

Læs om forsikringerne og bestil her

Du kan også læse om muligheden for lønsikring her

Få din medlemsrabat nu

Vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og køb af forsikringer på 70 21 64 44.

Telefonen er åben mandag-fredag fra 10-15.

Du kan også skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk.

Hvis du ønsker at opsige dine forsikringer, skal det gøres skriftligt og gerne per mail til medlemsbutikken@tryg.dk.

Tryg Forsikring kontaktes kun, når du vil anmelde en skade.

Produkterne og leverandørerne

Medlemmerne opretter private forsikringer i Tryg. Al administration af forsikringsaftalen med Tryg, bortset fra skadesbehandling, ligger hos Forbundet Kultur og Informations forsikringsrådgivere.

Administration

Forbundet Kultur og Information opkræver ikke administrationsbidrag. Leverandørerne tjener mindre på produkterne til gengæld for en tilsvarende besparelse, som fremkommer ved at de ansatte forsikringsrådgivere overtager kontakten til medlemmet i form af formidling, rådgivning og service.

Medlemsbutikken drives af Service2 ApS. Medlemsbutikken/Service2 ApS er ejet af Dansk Journalist Forbund, Forbundet Kultur og Information og Forbundet Kommunikation og Sprog.