Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Tryg Forsikring

Bibliotekarforbundet har en aftale med Tryg Forsikring om formidling af forsikringsprodukter til en fordelagtig medlemspris. Det er kun medlemmer af Bibliotekarforbundet, som kan benytte sig af tilbuddet, som også bortfalder ved udmelding af Bibliotekarforbundet.

Ønsker du at gøre brug af aftalen med Tryg Forsikring, skal du blot kontakte Bibliotekarforbundets forsikringsrådgivere, som sender dig et tilbud. Tryg Forsikring kontaktes kun, når du vil anmelde en skade.

Læs om forsikringer og bestil her

Du kan også læse om muligheden for lønsikring her

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og køb af forsikringer på: Telefon 70 21 64 44.

Telefonen er åben mandag - torsdag fra 9.00-16.00 og fredag fra 9.00-15.00.

Du kan også skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk.

Hvis du ønsker at opsige dine forsikringer, skal det gøres skriftligt og gerne per mail til medlemsbutikken@tryg.dk.

Produkterne og leverandørerne

Medlemmerne opretter private forsikringer i Tryg. Al administration af forsikringsaftalen med Tryg, bortset fra skadesbehandling, ligger hos BF's forsikringsrådgivere.

Administration

BF opkræver ikke administrationsbidrag. Leverandørerne tjener mindre på produkterne til gengæld for en tilsvarende besparelse, som fremkommer ved at de ansatte forsikringsrådgivere overtager kontakten til medlemmet i form af formidling, rådgivning og service.

Medlemsbutikken drives af Service2 ApS. Medlemsbutikken/Service2 ApS, er ejet af Dansk Journalist Forbund, Bibliotekarforbundet og Forbundet kommunikation og Sprog.