Gå til sidens indhold

Scandinavian Information Audit

Scandinavian Information Audit er et anderledes konsulenthus, specialiceret indenfor records management. Som medlem af Forbundet Kultur og Information kan du deltage i Scandinavian Information Audits kurser med en rabat på 15% på kursusprisen.

Scandinavian Information Audit er specialister i et hjørne af corporate governance - den del der omfatter styring af den forretningskritiske dokumentation og viden, også kaldet records management.

De udbudte kurser omhandler bl.a. Records management (grundlæggende og for viderekomne), God dokumentationspraksis, Udvikling og implementering af records management systemer og Informations- og vidensstrukturer.

Sådan får du rabatten
For at få rabatten når du tilmelder dig et kursus hos Scandinavian Information Audit, skal du anvende rabatkoden: 1404 og skrive den i feltet til bemærkninger på tilmeldingsformularen. Så trækkes rabatten på de 15%  automatisk fra. 

Du må kun anvende rabatkoden, hvis du er medlem af Forbundet Kultur og Information.

  • Rabatten kan ikke kan bruges sammen med andre rabataftaler, som Scandinavian Information Audit tilbyder.
  • Rabatten gælder kun for de arrangementer, der afholdes i regi af Scandinavian Information Audit. Dvs. den gælder som udgangspunkt ikke for kurser, som Scandinavian Information Audit arrangerer i samarbejde med andre samarbejdspartnere.

 

Oversigt over kurser: