Gå til sidens indhold

Rabat på bogen Sådan finder du videnskabelig litteratur

Som medlem af Forbundet Kultur og Information får du 30% rabat på bogen "Sådan finder du videnskabelig litteratur" af Jeppe Nicolaisen.

"Sådan finder du videnskabelig litteratur : Databaser og informationssøgning" er en grundbog i at søge efter litteratur. Den henvender sig til dig, der er studerende på en videregående uddannelse eller søger videnskabelig litteratur som led i dit arbejde.

Bogen er udkommet i april 2023 og er skrevet af Jeppe Nicolaisen, lektor, ph.d. ved Institut for Kommunikation på Københavns Universitet.

Bogens første tre kapitler handler om de forskellige videnskabelige dokumenttyper, du leder efter, de databaser, du bruger til at søge dem, samt strukturen og indholdet af disse databaser.

De næste fem kapitler handler om, hvordan du søger i databaserne, fra kombinatoriske søgninger over registersøgning til søgning efter kendt dokument, emnesøgning samt reference- og citationssøgning.

Bogens sidste to kapitler handler om, hvordan du henholdsvis evaluerer og analyserer resultatet af søgeprocessen.

Læs interview med forfatteren af bogen, Jeppe Nicolaisen: "Søgning er en grundlæggende færdighed, som vi hele tiden bruger".

Tilmeld dig også webinaret "Sådan finder du videnskabelig litteratur: Databaser og informationssøgning" med Jeppe Nicolaisen den 25. maj 2023 (gratis at deltage for KI-medlemmer).


Forbundet Kultur og Information anses kun som formidler af tilbuddet hos Hans Reitzels Forlag og hæfter ikke for aftalen som part.