Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Lån & Spar

Forbundet Kultur og Information har et samarbejde med Lån&Spar, der giver dig en række fordele og ekstra gode vilkår i banken for dig som medlem.

Forbundet Kultur og Information er medejer af Lån & Spar, og derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet Danmarks bedste rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender vores medlemmer

Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.


Medlemsfordele hos Lån & Spar

Fællesskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af Forbundet Kultur og Information få en række fordele og særligt gode vilkår:   

- Bedste rente på lønkonto – for færdiguddannede

- Danmarks bedste studiekonto

- Billån med medlemsfordele

- Fordelagtigt grønt billån


Sådan får du 3% i rente på din lønkonto

- Du er medlem af Forbundet Kultur og Information og har afsluttet din uddannelse

- Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)

- Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit

- Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten

- Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på www.lsb.dk/medlemsvilkaar

Kontakt os på 3378 1999 eller https://bank.lsb.dk/kulturoginformation/ og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.


Sådan får du Danmarks bedste studiekonto - med 3% i rente og billig kassekredit

- Du får 3% i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten

- Vælg en kassekredit med op til 50.000 kr. Du betaler kun 5% i rente

- Studieopsparing som giver 0,05% i rente på opsparingen

- Gratis: Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode, valutaveksling, kontanthævninger i DK, netbank, mobilbank og hjælp til budgetlægning.   

Du kan hurtigt og nemt søge Studiekontoen via vores app ”Zapp”, du får svar på din ansøgning inden for 24 timer i hverdagene.

Det med småt:

For at få Danmarks bedste studiekonto, skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Forbundet Kultur og Information. Du får 3% i rente på de første 20.000 kr. 0% på resten. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 625 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,09%, ÅOP 5,09%. Efter tre måneder skylder du 50.625 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 9. maj 2019.

Kontakt os på 3378 1999 eller læs mere på www.lsb.dk/bf

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

- Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Forbundet Kultur og Information

- Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen

- Vælg mellem fast eller variabel rente

- Hænger du på et dyrt billån, så lad Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her

Grønt billån

Som medlem kan du få et meget attraktivt Grønt billån hos Lån & Spar. Fordelene er mange ved at skifte til en Plug-in eller Elbil. Blandt andet en meget lav variabel rente på bare 1,95 %. Det er 1 % lavere end Lån & Spars nuværende billån. Som medlem kan du også nøjes med 10 % i udbetaling på det grønne billån. En udbetaling, der er meget lavere end på andre billån, hvor du minimum skal lægge 20 %. Fordi det grønne billån er så attraktivt, er det et krav, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar for at få det.
Se alle betingelser og beregn dit lån her: