Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Medlemsfordele

Som medlem af Forbundet Kultur og Information får du adgang til en lang række fordele og tilbud. Du kan få rådgivning om spørgsmål, der omhandler dit arbejdsliv. Du kan få inspiration til din faglige udvikling, og du kan få hjælp til afklaring omkring karrierevalg og jobsøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

I Forbundet Kultur og Information arbejder vi hele tiden på, at vores medlemmer får de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår. Derfor tilbyder vi rådgivning om eksempelvis:

  • Arbejdsmarkedslovgivning
  • Konfliktløsning på arbejdspladsen
  • Uretmæssig afskedigelse, hvor du har mulighed for advokatbistand
  • Arbejdsmiljøproblemer.

Karriererådgivning og jobsøgning

Som medlem af Forbundet Kultur og Information kan du få hjælp til at finde den rigtige karrierevej. Vi kan hjælpe dig med at kortlægge dine muligheder og sætte ord på dine ønsker og ambitioner. Søger du nyt job, tilbyder vi rådgivning om alt fra CV og jobsøgningsdatabaser til kortlægning af kompetencer og afklaringsforløb. Og uanset om det handler om karriererådgivning eller jobsøgning, er der gode råd at hente hos vores konsulenter.

Se mere om karriererådgivning og jobsøgning her. Eller kontakt karriererådgivningen på karriere@bf.dk.

Nyheder og faglige artikler

I Forbundet Kultur og Information følger vi med i vores medlemmers arbejdsliv og arbejdsmarked, og vi skriver løbende faglige, politiske og inspirerende nyheder. Som medlem af forbundet kan du derfor holde dig opdateret via:

  • Perspektiv - Forbundet Kultur og Informations fagmagasin, som udkommer 10 gange årligt
  • Nyhedsbreve til forskellige faggrupper og ansættelsesgrupper.

Arrangementer og netværk

Forbundet Kultur og Information ønsker at give medlemmerne inspiration til det faglige og professionelle liv. Samtidig vil vi gerne være et forum, hvor det er muligt at møde andre med samme faglige baggrund eller fra samme branche. Derfor tilbyder vi medlemmerne, at de kan:

Medlemstilbud i øvrigt

Forbundet Kultur og Information har også en række medlemstilbud såsom forsikringsordning, Forbrugsforening, medlemsfordele i forhold til bankprodukter og lignende. 

Meld dig ind

Læs mere om hvorfor du skal melde dig ind i KI