Gå til sidens indhold

Derfor skal du blive medlem

Vi er en mindre, specialiseret fagforening, og er derfor tæt på dig. Som medlem af Forbundet Kultur og Information får du adgang til en lang række fordele og tilbud. Vi yder hjælp, rådgivning og giver dig inspiration uanset hvor du befinder dig i dit arbejdsliv.

 • Er du studerende?

  Som studentermedlem har du adgang til samme fordele som et ordinært medlem, men til en yderst fordelagtig pris.

  Læs mere om at være studentermedlem.

 • Tryghed i arbejdslivet og de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår

  Ring eller skriv til os for at få hjælp til lønsamtalen og få en af vores jurister til at læse din kontrakt igennem, inden du skriver under. Undgå at blive ansat på uretfærdige vilkår og brug os til at få den løn, du fortjener.

  KI's rådgivere står også klar til at gribe dig hvis du fx kommer i en konflikt med arbejdsgiver eller en kollega, bliver afskediget eller der på anden vis opstår en ubehagelig situation i dit arbejdsliv.

 • Hvis karrieren ikke kører på skinner

  Som medlem kan du få hjælp til at finde den rigtige karrierevej. Vi hjælper dig med at kortlægge dine kompetencer og muligheder, og sætte ord på dine ønsker og ambitioner.

  Hvad enten du allerede er i job eller er jobsøgende kan du altid få feedback på dit CV og din ansøgning og booke en individuel karrieresamtale.

 • Hold dig fagligt opdateret og bliv inspireret

  Vi følger med i vores medlemmers arbejdsliv og arbejdsmarked, og leverer faglige, politiske og inspirerende nyheder online og offline – året rundt.

  Ved at holde dig opdateret om dit fag via vores nyhedsbreve og fagmagasin og gøre brug af vores opkvalificerende miniuddannelser, kurser og webinarer, sørger du for at forblive relevant på arbejdsmarkedet.

  Som medlem modtager du Perspektiv, Forbundet Kultur og Informations fagmagasin, 9 gange årligt i din postkasse. Du kan også hente Perspektiv som app. 

 • Billige forsikringer og lønkonto. Saml det hele ét sted

  Ud over diverse arbejds- og fagrelevante ydelser får du som medlem adgang til en række kontakte fordele såsom billige forsikringer hos Tryg og lønkonto hos Lån & Spar, psykologhjælp og rabatter på faglige arrangementer i udlandet.

  Du kan vælge at samle bankkonti, forsikringer og fagforeningsmedlemskab ét sted - så slipper du for at gå flere steder hen. 

Læs også