Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Derfor skal du blive medlem

Som medlem af Forbundet Kultur og Information får du adgang til en lang række fordele og tilbud. Vi yder hjælp, rådgivning og giver dig inspiration uanset hvor du befinder dig i dit arbejdsliv.

BF_190502_8939.jpg
Billede: Arkivfoto

Du får de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår

  • Som fagforening arbejder vi hele tiden på, at vores medlemmer får de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår. Både dig, der arbejder i det private og dig, der arbejder i det offentlige.

  • Udover at få rådgivning om din ansættelseskontrakt og løn, kan du få hjælp hvis du fx bliver fyret, skal på barsel eller oplever problemer med arbejdsmiljøet. Få svar på typiske spørgsmål i vores A-Z guide.

Du får hjælp til jobsøgning og karriere

 

Du får inspiration og viden om arbejdsliv og arbejdsmarked

 

  • Vi følger med i vores medlemmers arbejdsliv og arbejdsmarked, og leverer faglige, politiske og inspirerende nyheder online og offline – året rundt.
  • Som medlem modtager du Perspektiv - Forbundet Kultur og Informations fagmagasin, som udkommer 10 gange årligt, ligesom du kan abonnere på forskellige nyhedsbreve målrettet eksempelvis studerende, ledere eller dig, der er ansat i det private eller staten.

Du bliver holdt fagligt opdateret med kurser og netværk

Du får tilbud og rabatter  


Du får også en række medlemstilbud såsom forsikringsordninger, psykologhjælp og rabatter på faglige arrangementer i udlandet.

Læs mere om hvorfor du skal blive medlem