Urafstemning

Valg til Forbundet Kultur og Informations hovedbestyrelse

Gå til sidens indhold

Bliv kontaktet

Vil du høre mere om medlemskab?

Indtast din mailadresse og telefonnummer, så kontakter vi dig.

 

Behandling af persondata
Vi behandler dine oplysninger som en del af din henvendelse til os og med det formål at besvare din henvendelse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Ny mail, adresse eller jobstatus? Husk at give KI besked Min side

Følg Forbundet Kultur og Information på sociale medier

Og bliv en del af den faglige samtale på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram

Sociale medier
03. december 2021

Pæne lønstigninger til privatansatte

Forbundets privatansatte medlemmer har på trods af corona med videre fået pæne lønstigninger det seneste år. Det viser resultaterne af årets lønundersøgelse på privatområdet.

Læs mere
02. december 2021

Ledige på dimittendsats kan stadig nå at søge midler til drømmejobbet

Er du dimittend og har fundet en privat virksomhed, der gerne vil ansætte dig med økonomisk støtte, kan I stadig nå at søge hos graduatepuljen.

Læs mere
26. november 2021

Nu kan ansatte skulle vise coronapas

De statsansatte skal nu forberede sig på at forevise coronapas på arbejdspladsen. Også i kommuner, regioner og på private arbejdspladser kan der komme krav om fremvisning af coronapas.

Læs mere
02. december 2021

Seks anbefalinger til læselyst i SFO’er

I 2020 gik folkebiblioteker og skolefritidsordninger i 35 kommuner sammen for at skabe mere læselyst for børn. Gitte Balling, lektor ved Københavns Universitet, kommer med seks anbefalinger på baggrund af sin evaluering af projektet Læselyst og læsefællesskaber for børn i indskolingens fritidstilbud.

Læs mere
29. november 2021

Ny rapport afslører digital ulighed

Hver 4. dansker har så svage digitale kompetencer, at det udfordrer dem i hverdagen. Det skaber digital ulighed i samfundet, viser ny kortlægning, der ifølge KI’s formand Tine Segel kan bruges til at sætte målrettet ind med oplysning.

Læs mere
22. november 2021

Flertal vil redde lex.dk

Efter måneders bekymring giver flere partier nu udtryk for, at de er klar til at finde midler til lex.dk i de kommende forhandlinger om finansloven.

Læs mere