Gå til sidens indhold

Forbundets Medlemspension et unikt tilbud til dig uden en pensionsaftale

Er du privatansat skal du enten selv aftale dine pensionsvilkår, eller du kan indgå i virksomhedens pensionsaftale eller du kan du komme med i Forbundet Kultur og Informations Medlemspension, som er en særlig gunstig pensionsaftale, som også er et tilbud til selvstændige freelancere og ledige og yngre pensionister. Eneste krav i denne aftale er er, at du mindst indbetaler 1000 kr. pr. måned, som både går til opsparing og forsikringer.

Forbundets Medlemspension er et unikt medlemstilbud, som du har adgang til gennem Forbundet Kultur og Information. Det er til dig, der ikke er omfattet af en pensionsordning via overenskomsten. Med tilbuddet har vi derfor gjort det nemt og hurtigt for dig selv at stå for din pension.

Få her et overblik over tilbuddet, som vi eksklusivt tilbyder dig i samarbejde med PFA, så længe du er medlem – til en god pris.

Sådan ser dine medlemsfordele ud:

  • Gode forsikringer, der giver dig og dine nærmeste tryghed, hvis du bliver syg eller dør. Du kan selv tilpasse dækningerne, så de passer til dine behov, og du har mulighed for at købe ekstra forsikringer – også til dine børn, ægtefælle/registreret partner eller samlever.

 

  • Gunstige priser på forsikringer og administrationsomkostninger.

 

  • Grundig og fleksibel rådgivning fra PFA’s rådgivere, der hjælper dig med at tilpasse pensionsordningen. Rådgivningen kan fx foregå derhjemme, hvor du har rådgiveren med over telefonen og får vist dine muligheder på din computer – helt frem til kl. 20 mandag til torsdag og fredag til kl. 16.

 

  • Selvbetjeningsværktøjet mitpfa.dk, som giver dig et godt overblik over din pensionsopsparing, dit afkast og dine forsikringer. Du har også adgang til vores guides og anbefalinger, som gør det nemt for dig at tilpasse din ordning online.

 

  • Mulighed for at få en skræddersyet PFA Helbredssikring til alle.

 

Du kan finde det konkrete indhold af Forbundet Kultur og Informations medlemspension og forsikringsdækninger på dette PFA website. Kontakt forbundet, hvis du ønsker at være omfattet af aftalen.