Gå til sidens indhold

Verdensmål online

Forbundet Kultur og Information og DB2030 inviterer til Verdensmål Online. Alle webinarer er gratis og åbne for alle biblioteksansatte.

 

Verdensmål online: Samarbejde og verdensmål – nedbrydning af siloer

Hvorfor arbejder bibliotekerne egentlig med hverdagsmål, og hvad betyder bibliotekarens nye rolle som forandringsagent? Hør om verdensmål som et fælles sprog, som samler på tværs af virksomheder, offentlige organisationer og borgere? Og få indblik i danske og internationale tendenser. 

Forbundet Kultur og Information og DB2030 inviterer til webinar den 18. maj klokken 9.00 til 12.00. 

Tilmeld dig her

Programmet:

Velkommen ved Anette Lerche og Thomas Sture Rasmussen DB2030

Bibliotekaren som forandringsagent/det internationale samarbejde v/Henrik Jochumsen

Samarbejde på tværs – verdensmål som fælles sprog? v/Clara Halvorsen, Konsulent i Global udvikling og bæredygtighed, Dansk Industri (DI).

  • DI’s vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Et åbent samfund, hvor virksomhederne eksporterer varer og serviceydelser til hele verden. Hvor danske virksomheder løser globale udfordringer og bidrager til at opfylde FN’s Verdensmål. Kilde: DI's ”Et Danmark i vækst og balance.”

Grønne nabofælleskaber/NGO samarbejde med biblioteker og kommuner v/Bent Mariager - ildsjæl fra DeltagerDanmark og Omstilling Nu.

  •     Grønne Nabofællesskaber har til formål at skabe lokalt netværk for omstillingsinteresserede folk og familier. 
  •    De ønsker at hjælpe folk til at finde grønne ligesindede der hvor de bor og få endnu flere bæredygtige aktiviteter ud i lokalsamfundet.
  •    Det handler om at inspirere andre og blive inspireret af andre til gode grønne løsninger, hvilket de allerede gør flere steder, bl.a. i samarbejde med BIBLIOTEK+ i Gladsaxe.        

Når verdensmål møder Dk2020/samarbejde mellem biblioteker og forvaltning - erfaringerne fra Det Grønne Akademi V/Det Grønne Akademi.

Afrunding