Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Onlinekurser

Som medlem af Forbundet Kultur og Information har du fri og gratis adgang til en række onlinekurser. Vi giver dig adgang til kurser inden for brug af sociale medier, Photoshop og InDesign, Microsoft Office, sprog, IT-sikkerhed og meget mere.

På kurserne er der som oftest indbyggede start- og sluttests, så du hele tiden kan tjekke din viden og dine nye færdigheder.

Du kan gennemføre lige så mange kurser, som du har lyst til - hvor og hvornår du vil!

Sådan tilmelder du dig onlinekurserne:
Gå  ind på siden onlinekurser.dk/organisationer/forbundet-kultur-og-information for at oprette dig som bruger.

  • Når du har udfyldt din tilmelding, får du tilsendt en mail med link, så du kan fuldende oprettelsen og aktivere din bruger, herunder vælge din adgangskode. Derefter kan du logge dig ind på kursusmiljøet og få adgang til onlinekurserne på onlinekurser.dk/organisationer/forbundet-kultur-og-information.

Skærmbillede fra et udvalgt kursus:

Undervisningen består af trin-for-trin-vejledninger med en god blanding af tekst, video og opgaver, som kan passes ind både i arbejdstid og i fritid. Samtidig kan du kan gå til og fra et kursus, som det passer dig - du fortsætter bare næste gang, du er logget ind.


Onlinekurserne udbydes af forlaget Edutasia A/S. Tilbuddet er forbeholdt dig, som er medlem af Forbundet Kultur og Information. Andre har ikke ret til at benytte sig af kursustilbuddene via denne kanal.