Gå til sidens indhold

Onlinekurser

Som medlem af Forbundet Kultur og Information har du fri og gratis adgang til en række onlinekurser. Vi giver dig adgang til kurser inden for brug af sociale medier, Microsoft Office, sprog, IT-sikkerhed med mere.

På kurserne er der som oftest indbyggede start- og sluttests, så du hele tiden kan tjekke din viden og dine nye færdigheder.

Du kan gennemføre lige så mange kurser, som du har lyst til - hvor og hvornår du vil!

Sådan tilmelder du dig onlinekurserne:
Gå  ind på siden onlinekurser.dk/organisationer/bibliotekarforbundet for at oprette dig som bruger.

  • Når du har udfyldt din tilmelding, får du tilsendt en mail med link, så du kan fuldend oprettelsen og aktivere din bruger, herunder vælge din adgangskode. Derefter kan du logge dig ind på kursusmiljøet og få adgang til onlinekurserne på onlinekurser.dk/organisationer/bibliotekarforbundet.

OBS! Onlinekurser.dk har i april 2019 redesignet adgangen til kurserne. Hvis du tidligere har oprettet adgang, skal du sørge for at tilmelde dig igen!

Du har adgang til at benytte dig af kursustilbuddet foreløbig frem til udgangen af oktober 2019. 

Skærmbillede fra et udvalgt kursus:

Eksempel på onlinekursus

Undervisningen består af trin-for-trin-vejledninger med en god blanding af tekst, video og opgaver, som kan passes ind både i arbejdstid og i fritid. Samtidig kan du kan gå til og fra et kursus, som det passer dig - du fortsætter bare næste gang, du er logget ind.


Onlinekurserne udbydes af forlaget Edutasia A/S. Tilbuddet er forbeholdt dig, som er medlem af Forbundet Kultur og Information. Andre har ikke ret til at benytte sig af kursustilbuddene via denne kanal.