Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Netværk

Forbundet Kultur og Information tilbyder dig netværk på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, styret af en professionel facilitator og hele vejen igennem understøttet af forbundet.

Forbundet Kultur og Informations ledernetværk
Arbejder du med ledelse, har du mulighed for at melde dig ind i Forbundet Kultur og Informations lederkollegium. Formålet er at få sparring og inspiration fra andre medlemmer med en ledende rolle på deres arbejdsplads samt et bredt netværk.

Netværk for læring og undervisning
Mange af forbundets medlemmer arbejder med læring og undervisning som en større eller mindre del af deres arbejde. Forbundet Kultur og Informations "Netværk for læring og undervisning" giver dig et professionelt og faciliteret netværk med fokus på erfaringsudveksling, videndeling samt sparring på personlige og faglige udfordringer. Netværksforløb er startet op den 25. oktober 2019 og kører frem til den 3. juni 2020.

Records Management Netværket
Records Management gennemgår i disse år en hurtig faglig og teknologisk udvikling og anses i stigende grad for at være en vigtig kompetence. "Records Management Netværket" er for dig, der arbejder med records management i den private eller offentlige sektor. Nyt netværksforløb starter op i København onsdag den 16. september 2020 og kører frem til den 29. april 2021.