Gå til sidens indhold

Netværk

Forbundet Kultur og Information tilbyder dig netværk på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, styret af en professionel facilitator og hele vejen igennem understøttet af forbundet.

Netværk for læring og undervisning
Mange af forbundets medlemmer arbejder med læring og undervisning som en større eller mindre del af deres arbejde. Forbundet Kultur og Informations "Netværk for læring og undervisning" giver dig et professionelt og faciliteret netværk med fokus på erfaringsudveksling, videndeling samt sparring på personlige og faglige udfordringer. Netværksforløb starter op fredag den 25. oktober 2019 både i Østdanmark og i Vestdanmark og kører frem til den 3. juni 2020.

Records Management Netværket
Records Management gennemgår i disse år en hurtig faglig og teknologisk udvikling og anses i stigende grad for at være en vigtig kompetence. "Records Management Netværket" er for dig, der arbejder med records management i den private eller offentlige sektor. Netværksforløb starter op i København tirsdag den 3. september 2019 og kører frem til den 22. april 2020.