Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Miniuddannelser

Undervisningen på Forbundet Kultur og Informations miniuddannelser består af en blanding af teori, cases, dialog og workshops. Dét, man lærer, skal gerne kunne relateres til og anvendes i den daglige praksis. På uddannelserne får man både indsigt, ny viden, kendskab til værktøjer og metoder samt blik for nye arbejdsområder, hvor man kan gøre en forskel.

 • Digital Manager

  Digital Manager er en miniuddannelse bestående af 6 enkeltstående kursusmoduler, der samlet set udgør en uddannelse.

  Uddannelsen giver dig et godt udgangspunkt for at arbejde med digitale projekter og varetage digitale opgaver, og den bygger således videre på de kompetencer, som du har som f.eks. bibliotekar og informationsspecialist.

  Uddannelsen har været gennemført fem gange. Der er p.t. ikke planlagt datoer for nyt hold. 

 • Projektleder i praksis

  På denne miniuddannelse får du styrket din viden om de grundlæggende elementer og værktøjer i projektledelse. Du får samtidig mulighed for at øve brugen af værktøjerne og for at arbejde med din rolle som projektleder i praksis.

  Miniuddannelsen består af to moduler over tre kursusdage, to online tests samt feedback på individuel opgave. Uddannelsen har indtil videre været gennemført fire gange.

  Næste hold på uddannelsen starter op den 28. september 2020 - tilmeld dig via kalenderen.

 • Records Manager

  Bliv uddannet til Records Manager hos Forbundet Kultur og Information og Scandinavian Information Audit. Records Manager er en miniuddannelse bestående af to enkeltstående kursusmoduler og en opfølgningsdag, der samlet set udgør en uddannelse. Hver af de to moduler varer to kursusdage, så uddannelsen samlet består af fem hele kursusdage. Uddannelsen har siden det første hold i september 2016 været gennemført syv gange i København og i en gang Vejle.

  Næste hold på uddannelsen starter op mandag den 14. september 2020 - tilmeld dig via kalenderen.