Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Miniuddannelser

Undervisningen på Forbundet Kultur og Informations miniuddannelser består af en blanding af teori, cases, dialog og workshops. Dét, man lærer, skal gerne kunne relateres til og anvendes i den daglige praksis. På uddannelserne får man både indsigt, ny viden, kendskab til værktøjer og metoder samt blik for nye arbejdsområder, hvor man kan gøre en forskel.

 • Digital Manager 2.0

  Digital Manager 2.0 er en webbaseret miniuddannelse, bestående af 4 kursusmoduler, som afholdes live over i alt 6 kursusdage.

  Uddannelsen giver dig et godt og værdifuldt udgangspunkt for at arbejde med digitale projekter og varetage digitale opgaver og bygger således videre på de kompetencer, som du har som f.eks. bibliotekar eller informationsspecialist.

  Digital Manager-miniuddannelsen præsenteres i en revideret og opdateret webbaseret udgave, som her udbydes for første gang.

  Miniuddannelsen afholdes live fra den 8. juni til den 24. juni 2020 - tilmeld dig via kalenderen.

  Digital Manager 2.0

 • Projektleder i praksis

  På denne miniuddannelse får du styrket din viden om de grundlæggende elementer og værktøjer i projektledelse. Du får samtidig mulighed for at øve brugen af værktøjerne og for at arbejde med din rolle som projektleder i praksis.

  Miniuddannelsen består af to moduler over tre kursusdage, to online tests samt feedback på individuel opgave. Uddannelsen har indtil videre været gennemført fire gange.

  Næste hold på uddannelsen starter op den 28. september 2020 - tilmeld dig via kalenderen.

 • Records Manager

  Bliv uddannet til Records Manager hos Forbundet Kultur og Information og Scandinavian Information Audit. Records Manager er en miniuddannelse bestående af to enkeltstående kursusmoduler og en opfølgningsdag, der samlet set udgør en uddannelse. Hver af de to moduler varer to kursusdage, så uddannelsen samlet består af fem hele kursusdage. Uddannelsen har siden det første hold i september 2016 været gennemført syv gange i København og i en gang Vejle.

  Næste hold på uddannelsen starter op mandag den 14. september 2020 - tilmeld dig via kalenderen.