Gå til sidens indhold

Miniuddannelser

Undervisningen på Forbundet Kultur og Informations miniuddannelser består af en blanding af teori, cases, dialog og workshops. Dét, man lærer, skal gerne kunne relateres til og anvendes i den daglige praksis. På uddannelserne får du både indsigt, ny viden, kendskab til værktøjer og metoder samt blik for nye arbejdsområder, hvor du kan gøre en forskel.

 • Records Manager

  Bliv uddannet til Records Manager hos Forbundet Kultur og Information og Scandinavian Information Audit. Records Manager er en miniuddannelse bestående af to enkeltstående kursusmoduler og en opfølgningsdag, der samlet set udgør en uddannelse. Hver af de to moduler varer to kursusdage, så uddannelsen samlet består af fem hele kursusdage. Uddannelsen afholdes som online undervisning.

  Næste hold på miniuddannelsen starter op den 13. september og kører frem til den 11. oktober 2023

 • SoMe Manager

  SoMe Manager - sociale medier for informationsspecialister og kulturformidlere er en webbaseret miniuddannelse, bestående af 4 kursusmoduler, som afholdes live over i alt 4 kursusdage.

  Uddannelsen gør dig fortrolig med de forskellige sociale platforme og formater. Du kommer i gang med at arbejde strategisk med sociale medier, og vi sætter i høj grad fokus på den praktiske del, hvor vi arbejder med at producere det gode indhold. Du får redskaber til mere systematisk at skabe indhold, og du lærer, hvordan jeres budskaber kommer ud over rampen. Uddannelsen afholdes som online undervisning

  Der har været afholdt fem hold på miniuddannelsen, som første gang blev afholdt i 2021. Der er endnu ikke planlagt flere hold.