Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Miniuddannelser

Undervisningen på Forbundet Kultur og Informations miniuddannelser består af en blanding af teori, cases, dialog og workshops. Dét, man lærer, skal gerne kunne relateres til og anvendes i den daglige praksis. På uddannelserne får du både indsigt, ny viden, kendskab til værktøjer og metoder samt blik for nye arbejdsområder, hvor du kan gøre en forskel.

 • Digital Manager 2.0

  Digital Manager 2.0 er en webbaseret miniuddannelse, bestående af 4 kursusmoduler, som afholdes live over i alt 6 kursusdage.

  Uddannelsen giver dig et godt og værdifuldt udgangspunkt for at arbejde med digitale projekter og varetage digitale opgaver og bygger således videre på de kompetencer, som du har som f.eks. bibliotekar eller informationsspecialist.

  Digital Manager-miniuddannelsen præsenteres i en revideret og opdateret webbaseret udgave, som vi her afholder for anden gang.

  Næste hold på miniuddannelsen starter op den 27. oktober 2021 og kører frem til den 24. november 2021.

  Digital Manager 2.0

 • Projektleder i praksis

  På denne miniuddannelse får du styrket din viden om de grundlæggende elementer og værktøjer i projektledelse. Du får samtidig mulighed for at øve brugen af værktøjerne og for at arbejde med din rolle som projektleder i praksis.

  Miniuddannelsen består af to moduler over tre kursusdage, to online tests samt feedback på individuel opgave. Uddannelsen har indtil videre været gennemført fire gange.

  Næste annoncerede hold på "Projektleder i praksis"-miniuddannelsen er desværre aflyst. Der er ikke planlagt andre hold på nuværende tidspunkt..

 • Records Manager

  Bliv uddannet til Records Manager hos Forbundet Kultur og Information og Scandinavian Information Audit. Records Manager er en miniuddannelse bestående af to enkeltstående kursusmoduler og en opfølgningsdag, der samlet set udgør en uddannelse. Hver af de to moduler varer to kursusdage, så uddannelsen samlet består af fem hele kursusdage. Uddannelsen har siden det første hold i september 2016 og afholdes næste gang som webbaseret undervisning.

  Næste hold på miniuddannelsen starter op den 27. april 2022 og kører frem til den 24. maj 2022

 • SoMe Manager

  SoMe Manager - sociale medier for informationsspecialister og kulturformidlere er en webbaseret miniuddannelse, bestående af 4 kursusmoduler, som afholdes live over i alt 4 kursusdage.

  Uddannelsen gør dig fortrolig med de forskellige sociale platforme og formater. Du kommer i gang med at arbejde strategisk med sociale medier, og vi sætter i høj grad fokus på den praktiske del, hvor vi arbejder med at producere det gode indhold. Du får redskaber til mere systematisk at skabe indhold, og du lærer, hvordan jeres budskaber kommer ud over rampen.

  Næste hold på miniuddannelsen afholdes fra den 9. marts til den 6. april 2022.