Gå til sidens indhold

Medlemsfest i anledning af Forbundet Kultur og Informations 100-års jubilæum - venteliste!

Forbundet Kultur og Information fylder 100 år, og det skal fejres. Festen vil byde på talks, musik, taler, mad og drikke.

Du inviteres til Medlemsfest fredag den 9. juni 2023 kl. 17.00-21.00 i Arbejdermuseets Festsal, Rømersgade 22 i København.

Ud over at markere forbundets jubilæum, vil festen også blive en lejlighed til at sætte et flot punktum for forbundets historie som selvstændig organisation. 1. november 2023 fusionerer vi nemlig med DM.

Du kan også få det nyeste Perspektiv med hjem med tema om forbundets 100-års historie, ligesom der i salen vil være en 100-års udstilling med artefakter fra arkiverne.

Det fulde program for Medlemsfesten offentliggøres senere.

Rejserefusion
Forbundet Kultur og Information dækker rejseomkostningerne for alle medlemmer af KI, som deltager i medlemsfesten. Refusionsblanket med kopi af bilag underskrives og indsendes via e-mail til Økonomiafdelingen på okonomiafdeling@kulturoginformation.dk efter festen.

  • Hvis du benytter offentlig transport, dækker KI billetprisen. Vedlæg bilag for udgiften i form af billet eller kvittering. Brug af rejsekort dokumenteres ved at gå ind på ”Din profil” på rejsekort.dk. Herfra kan du hente detaljerede oplysninger om brugen af kortet og anvende det som dokumentation.
  • Hvis du kører i egen bil, yder KI kilometergodtgørelse (kilometertakst 2,19 kr. pr. km.) og dækker eventuel broafgift (vedlæg bilag). Vi opfordrer til samkørsel.

Målgruppe: Alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information er meget velkomne.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 9. juni 2023

17.00 - 21.00

Sted Arbejdermuseets Festsal

Rømersgade 22
1362 København K
DNK

Tilmeldingsfrist

25. maj 2023

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer