Gå til sidens indhold

Forbundet Kultur og Informations ekstraordinære generalforsamling 2023 om fusion

Forbundet Kultur og Information afholder ekstraordinær generalforsamling lørdag den 4. marts 2023 i Odense om fusionsaftalen mellem DM og KI.

Deltagelse i Forbundet Kultur og Informations ekstraordinære generalforsamling 2023
Generalforsamlingen er åben for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information, også studentermedlemmer. Kontingent for 1. kvartal 2023 skal dog være betalt.

Generalforsamlingen afholdes fra kl. 11.00 til forventet ca. kl. 16.00 i:

Odense Koncerthus
Pro Musica Salen
Claus Bergs Gade 9
5000 Odense

Praktiske oplysninger
Forbundet Kultur og Information sørger for forplejning under generalforsamlingen. Hvis du vil være sikker på at få plads i salen, og hvis du vil deltage i frokosten og anden forplejning undervejs, skal du huske at tilmelde dig.

Indskrivning er mulig fra kl. 10.00, hvor bliver der serveret kaffe/te og morgenbrød uden for salen.

Rejserefusion
Forbundet Kultur og Information dækker rejseomkostningerne for alle medlemmer af KI, som deltager i generalforsamlingen. Refusionsblanket med kopi af bilag underskrives og indsendes via e-mail til Økonomiafdelingen på okonomiafdeling@kulturoginformation.dk efter generalforsamlingen.

  • Hvis du benytter offentlig transport, dækker KI billetprisen. Vedlæg bilag for udgiften i form af billet eller kvittering. Brug af rejsekort dokumenteres ved at gå ind på ”Din profil” på rejsekort.dk. Herfra kan du hente detaljerede oplysninger om brugen af kortet og anvende det som dokumentation.
  • Hvis du kører i egen bil, yder KI kilometergodtgørelse (kilometertakst 2,19 kr. pr. km.) og dækker eventuel broafgift (vedlæg bilag). Vi opfordrer til samkørsel.

Målgruppe: Alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information - det er gratis at deltage.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 4. marts 2023

11.00 - 16.00

Sted Odense Koncerthus

Claus Bergs Gade 9
5000 Odense C
DNK

Tilmeldingsfrist

19. februar 2023

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer