Gå til sidens indhold

Gå-hjem-møde: Genstart fællesskabet - om samarbejde og nye begyndelser

Hvordan kan man revitalisere fællesskaber, når sammenhængskraften er gået tabt? Bliv klogere på teamet som et arbejdende fællesskab.

Stine Reintoft - fotograf: Anne Kring
© Foto: Anne Kring

Kriser og forandringer i organisationer opleves helt forskelligt. Så hvordan genstarter man teamets samarbejde i et sandt virvar af modsatrettede interesser og erfaringer? Hvordan skaber man gode nye begyndelser i samarbejdsrelationer, der er gået skævt?

På alt for mange arbejdspladser kan man opleve ubehagelige samarbejdsmiljøer. Miljøer præget af undgåelse eller aggression, som fører til oplevelser hos den enkelte af ondt i maven, nervøsitet eller stress. Teams har potentiale til at være præcis det modsatte. Et godt samarbejdsmiljø kan være et værn mod stress og en kilde til læring og næring for den enkelte.

I sit oplæg stiller erhvervspsykolog Stine Reintoft skarpt på de psykologiske ”understrømme” i arbejdslivet, der påvirker teams og gruppers samarbejde i tider med mange udfordringer.

Oplægsholder er Stine Reintoft, erhvervspsykolog, cand.psych. Stine har egen konsulentvirksomhed og praksis i København og har i mange år arbejdet med faglig og personlig udvikling af ledere og medarbejdere på mange forskellige arbejdspladser. Hun er medredaktør af tidsskriftet ”Erhvervspsykologi” og er bl.a. forfatter til bøgerne ”Kort & godt om samarbejde” (Dansk Psykologisk Forlag, 2020) og ”Genstart fællesskabet - om samarbejde og nye begyndelser” (Akademisk Forlag, 2021).

Målgruppe: Alle medlemmer er velkomne (begrænset antal pladser). Deltagelsen er gratis for medlemmer.

Arrangør: Folkeuniversitetet i København i samarbejde med ATO, FAOD samt Forbundet Kultur og Information.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 7. september 2022

16.15 - 18.00

Sted Studieskolen

Gothersgade 14, 1. sal
1123 København K
DNK

Tilmeldingsfrist

28. august 2022

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer