Urafstemning

Valg til Forbundet Kultur og Informations hovedbestyrelse

Gå til sidens indhold

Webinar: Hvem har styr på virksomhedens data?

Det har bibliotekaren naturligvis! Et oplæg om data management, data governance, datakvalitet og datakataloger og hvordan du som bibliotekar og informationsspecialist måske er den helt rigtige profil til at løse mange af de data udfordringer organisationer og virksomheder bokser med.

De fleste offentlige organisationer og virksomheder har i dag store ambitioner om at kunne anvende data til at skabe værdi for borgere og deres kunder. Samtidigt kæmper de med at få overblik og forstå deres datalandskab. Ofte er der store udfordringer med datakvalitet, som gør det vanskeligt at realisere datadrevne teknologier som RPA (automatisering), AI (kunstig intelligens) eller blot at sikre de korrekte tal og konklusioner i analyser. Årsagerne er flere men bl.a. er det svært at placere et ansvar for datakvaliteten. 

Oplægsholder:

Mikael Elbæk, Data Governance Lead hos LB Forsikring & medlem i Data Science-faggruppens bestyrelse.

Målgruppe:

Medlemmer af Data Science-faggruppen og andre medlemmer, som er interesserede i at arbejde med data i privat regi, herunder informationsspecialister og studerende. 

Arrangør:

Webinaret organiseres af Data Science-faggruppen under KI. Eventuelle spørgsmål kan rettes til formanden Jeannette Ekstrøm på jeek@dtu.dk

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 16. december 2021

16.15 - 17.00

Sted Online

Tilmeldingsfrist

14. december 2021

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer