Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Webinar for ledere: Lederens strategiske perspektiv på økonomi

At omsætte strategi til konkrete mål og succesfulde resultater omfatter også en strategisk forståelse af økonomi og budgetter. Kom tættere på hvordan økonomi styres og hvilke krav og kompetencer, der stilles.

Er du leder med ansvar for budget og økonomi, giver dette webinar mere indsigt i de økonomiske opgaver, prioriteringer, materialer og årshjul mm. Webinaret giver dig strategiske perspektiver på økonomi og økonomistyring, så du bedre kan navigerer inden for det økonomiske domæne, ser muligheder og nødvendigheder og kvalificerer dialogen med direktion og bestyrelse.

Morgenmødet vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder er Michael Moos-Bjerre. Michael Moos-Bjerre er adm. direktør og partner i analyse- og konsulentfirmaet Moos-Bjerre A/S. Michael har en økonomibaggrund som bl.a. kontorchef på Biblioteket Frederiksberg, manager i Epinion, økonomiteamleder Gladsaxe Kommune, Undervisningsministeriet og Forskning og uddannelsesministeriet (finanslov og økonomistyring).

Sådan deltager du: Webinaret afholdes via Zoom. Kort tid før arrangementet, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar. 

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (Webinaret er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af arrangementer under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Webinaret er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.


Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig webinaret.


Praktiske oplysninger

Tidspunkt 22. september 2021

09.00 - 11.00

Sted Online

Tilmeldingsfrist

20. september 2021

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer