Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Fagligt Landsmøde Online 2021: Fremtidens kompetencer

Hvilke kompetencer bliver der brug for i fremtiden? Hvilke kompetencer får Danmark brug for - og hvad kan vi som KI’ere levere? Forbundet Kultur og Informations Fagligt Landsmøde går online over tre dage i april. Vi har nu åbnet for tilmeldinger!

Behovet for nye kompetencer, som bygger oven på det, vi kan i forvejen, ændrer sig løbende. Der ingen tvivl om, at der er brug for et andet kompetencesæt end tidligere, når der fremover skal løses andre og mere krævende opgaver. Det gælder både på det mere klassiske arbejdsmarked for forbundets medlemmer, og på de nye arbejdsmarkeder, hvor vores færdigheder og metoder kan bringes i spil på nye måder.

Deltag online og få ny viden og inspiration til hvilken vej, du skal gå, når vi sammen sætter spotlight på fremtidens kompetencer på Fagligt Landsmøde Online 2021.

Hvad kan du opleve?

  • Oplæg fra spændende og udfordrende oplægsholdere.
  • Diskussioner i grupper.
  • 1-til-1 networking: bliv matchet med andre medlemmer, som har samme interesseområder som dig, og inviter til videomøde!

Hvornår?
Fagligt Landsmøde Online 2021 bliver afholdt over tre dage:

  • Onsdag og torsdag den 21.-22. april 2021, begge dage fra kl. 15 til kl. 17.
  • Fredag den 23. april 2021 fra kl. 10 til kl. 16.30.

Hvor?
Fagligt Landsmøde Online bliver afholdt virtuelt på Brella-platformen, hvor du både vil kunne deltage i oplæg og i gruppediskussioner og vil kunne netværke 1-til-1 med andre medlemmer.

Brella fungerer i alle moderne browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Edge samt på Brella-mobilappen.

Hvem?
Online konferencen er åben for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information, også studentermedlemmer.

Deltagerpris
Det er gratis at deltage (landsmødet er kun åbent for medlemmer).

Tilmelding
Tilmeld dig Fagligt Landsmøde Online 2021 her via kalenderen.

Goodie bag
Tilmelder du dig senest søndag den 11. april 2021, sender vi dig med posten en 'Goodiebag' med lidt sødt og godt at spise, mens du er til online landsmøde!

Betingelser
For at deltage i Fagligt Landsmøde Online 2021 skal du oprette en Brella-account og dermed acceptere Brellas Service - Attendee terms. Når du er tilmeldt, sender vi dig ca. 8 dage inden konferencen starter et link til at oprette din account. Brella-platformen overholder EU's GDPR-krav. Du kan i henhold til Brellas Terms & Conditions selv vælge at slette din account efterfølgende.

For at kunne deltage i netværk og matchmaking skal du oprette en konferenceprofil, hvor du markerer dine interesseområder. Det gør du, når du er kommet ind i det virtuelle konferencerum, hvor landsmødet finder sted. Du vælger selv, om du ønsker at udfylde en konferenceprofil, men siger i så fald nej til matchmaking og 1-til-1-onlinemøder med de andre deltagere under landsmødet.

Arrangør
Forbundet Kultur og Information.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 21. april 2021 - 23. april 2021

Sted Online

Tilmeldingsfrist

18. april 2021

Medlem

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer