Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

BØFA Konference 2021: Børnekultur på Bornholm og Verdensmålene

Bornholm bugner af spændende formidling! Kom med BØFA på konference i Rønne. OBS! Ny dato fra den 22. til den 24. september 2021.

BØFA Konference 2021

Onsdag skal vi høre om FNs Verdensmål, hvad er det egentlig for noget, hvordan kan vi formidle det til børn på biblioteket og hvad gør andre? Torsdag er tur-dag og vi tager på besøg på NaturBornholm og Bornholms Middelaldercenter. På NaturBornholm skal vi se udstillingen og lære om deres formidling til børn. Middelaldercentret fortæller om deres lokale skattejagtstilbud til børnefamilier og deres skoleforløb.

Fredag handler om Hammershus Slotsruin. Formidling af stedets historie –gennem en app. Vi skal bo på et konferencecenter der arbejder med bæredygtighed og cirkulær økonomi og med natur lige udenfor døren. Og så bliver der selvfølgelig også tid til vidensdeling og netværk…

Praktiske oplysninger

Målgruppe: Konferencen er KUN for BØFA medlemmer.

Pris: 2.200 kr. – Gratis for et begrænset antal ledige medlemmer (søg via mail til kian@kestler.dk. Prisen dækker overnatning i enkeltværelse og forplejning, dog eksklusiv drikkevarer.

Ønskes der særlig kost, så send en mail til kian@kestler.dk senest den 1. september 2021.

Konferencen er først til mølle! Du får en endelig bekræftelse fra Forbundet Kultur og Information efter tilmeldingsfristens udløb.

* Vi forbeholder os retten til ændringer i programmet.

Arrangør: BØFA – Børnebibliotekarernes Faggruppe under KI.

Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 22. september 2021 - 24. september 2021

09.00 - 21.00

Sted Hotel GSH

Strandvejen 79
3700 Rønne
DNK

Tilmeldingsfrist

6. august 2021

Medlem

2.200,00 kr.

Pris for andre

Kun for medlemmer